Letní příprava 2017

http://www.atdhe.cc/soccer/stream-53b36c-sevilla-x-roma?l=1426941322

koukám tak po očku

Ja sa vlastne na tú novú sezónu už ani neteším... smerom dopredu nie je čo pochváliť... dobre vyzeráiba stopérska dvojka Manolas - Moreno, vyzerajú, že sú na rovnakej vlnovej dĺžke a naozaj hrajú zatiaľ v jednej línii. Stíhať stíhajú tiež.

https://www.youtube.com/watch?v=CW-L3MHChJQ

Koukám v italštině na Youtube. A zatím nic moc, Sevilla nás jasně přehrává. Čekal jsem mnohem víc, tohle je nijaký, bez nápadu a tempa. Občas si hráči dokonce překáej. Jakej to rozdíl oproti Seville, která přesně ví, co a jak chce hrát.
Stopeři ale zatím dobrý, jen Peres hoří výraznějc. Ani Perotti ale není dobrej, Strootman taktéž. Džeka nikdo nedoplňuje.

Ve druhý půli jsme se hodně zlepšili, hrajem víc s míčem a je to víc v pohybu. Ale pořád to vepředu není ono.

Jakože, chápem, že to je len príprava, ale od prípravy trebars očakávam ( a už v takto pokročilej) aspoň nejaké náznaky, ale smerom dopredu je to des, statické.

Najlepší na place bol znova Kolarov, bezpochyby. Dobre hrala dvojka Manolas - Moreno. Peres možno znova spravil pár chýb, ale najmä v prvom počase hral výborne, jeho medzihra je u krajného beka obrovský nadštandard.

Videl som druhý mač ale tá záložná trojka De Rossi - Radja - Kevin znova nič nepredviedla. To je proste slabučké a s týmto do sezóny ísť nemôžme. Ked tam prišiel Pellegrini síce spravil prvé 3 dotyky s loptou, kedy ju hneď stratil, potom to tam ale rozhýbal a priniesol aj nápad. U koho začala naša jediná gólová akcia? Samozrejme, že u Gersona, ktorý tam bol 3 minúty a nebál sa ísť s loptou dopredu a aj ju dopredu prihrať.

Defrel má obrovský teamworking, ale na krídle je zabitý, nedostal sa ani do jednej sľubnej streleckej pozície, ak nerátam hlavU v ťažkej pozícii. Naopak, kto sa do nich občas dostal bol Perotti, zdá sa mi, že na tom krídle hrá teraz lepšie ako pod Spallettim, ale stále je to od ideálu dosť ďaleko. Dzekinho klasa, posral na čo siahol aby dal nedôležitý gól za rovno s koncom za stavu 0:2.

BTW, prišiel tam Fazio a dostali sme 2 góly, druhý cez neho.

POTREBUJEME MAHREZA KURVA

Videl jsem dalsi cely zapas a musim znovu rict, ze letos to bude zase utrpeni. Uz jsme v nejake fazi, kdy by mel jit videt nejaky posun, nebo rukopis Eusebia, ale je to porad takove..takove nijake. Cekal jsem vysoky pressing, rychly prechod do utoku, ale nic nemame.

Strasne se mi libi Gonalons kdyz nastopi, Kolarov v pohode, Defrel bude dobrej, toho bych se nebal, ale chce to proste nejake TOP kridlo.

Je to takové nemasne neslane!!! Stridame pasáže kdy hrajeme velice dobře aby za 5 minut hráči nevěděli co dělat :aaaa: líbil se mi Kolarov, Alisson i když druhý gól možná šel chytat ale v bráně problém mít nebudeme si myslím, perez má velkou snahu a díky tomu někdy nestíhá být v zadu ale nezažil bych ho za to naše hvězdná trojicka v záloze nic moc asi fakt tam potřebuji kreativního hráče!!! No snad se dzeko zvedne a hl. Zvedne se naše hra :daje: :Ok:

chybaju tomu styria hraci, aby sme boli fakt top tim.
konkretne Wojto, Rudiger, Pjanic a Salah.
no a zrejme tiez Spalletti.

dobre, ze sme dostali na hubu teraz, snad este Monchi s EDF na muzstve zapracuju a aspon nepojdeme do sezony ako majstri sveta.

Věřím, že když přijde Mahrez a dobrej stoper, tak to bude super. Uzdraví se Florko, Karsdorp a El Shaarawy, z nichž všichni včera hodně chyběli. Moreno nevypadal vedle Manolase špatně, Fazio s Jesusem hrůza.

Mne sa javi ako najväčšia strata spaletti.... S nim nam to proste slo asi tak ako to teraz ide v príprave interu :(