Letní příprava 2017

povolaní na americkú TOUR:

Portieri

BECKER Alisson

LOBONT Bogdan

ROMAGNOLI Andrea

SKORUPSKI Lucasz

Difensori

ABDULLAHI Nura

CASTAN DA SILVA Leandro

DA SILVA PERES Bruno

FAZIO Federico

KARSDORP Rick

MANOLAS Konstantinos

MORENO HERRERA Hector

NUNES JESUS Juan Guilherme

PALMIERI DOS SANTOS Emerson

SECK Moustapha

Centrocampisti

NAINGGOLAN Radja

DE ROSSI Daniele

FLORENZI Alessandro

GONALONS Maxime

PELLEGRINI Lorenzo

SANTOS DA SILVA Gerson

STROOTMAN Kevin

Attaccanti

ANTONUCCI Mirko

DZEKO Edin

EL SHAARAWY Stephan

ITURBE Juan Manuel

PEROTTI ALMEIRA Diego

TUMMINELLO Marco

UMAR Sadiq

*Emerson e Karsdorp si incontreranno con il resto del gruppo direttamente a Boston.

ve 2 ráno v Detroitu proti PSG

podle RN:

ROMA (4-3-3): Alisson; Bruno Peres, Manolas, Juan Jesus, Moreno; Nainggolan, Gonalons, Strootman; Tumminello, Dzeko, Perotti. All: Di Francesco.
A disp.: Skorupski, Lobont, Romagnoli, Nura, Castan, Fazio, Seck, De Rossi, Pellegrini, Gerson, Antonucci, El Shaarawy, Iturbe, Sadiq.

Ballottaggi: Moreno-Fazio, De Rossi-Gonalons, El Shaarawy-Perotti.
In dubbio: De Rossi, Moreno, Fazio.
Indisponibili: Florenzi, Karsdorp, Emerson, Luca Pellegrini, Under.

Pique napsal:
Meli jsme kopat dve penalty

jasnější penalty jsem už dlouho neviděl
z nějakejch videí to vypadalo, že Sadiq byl u všeho dopředu
za stavu 1:1 měl Matuidi tři jasný golovky
obrana vypadala trochu nejistě
další zápas až v noci z úterý na středu

v noci na zejtra proti Tottenhamu

E PROBABILI FORMAZIONI

ROMA (4-3-3): Alisson; Peres, Fazio, Jesus, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Gerson; Defrel, Dzeko, Perotti.
A disp.: Skorupski, Lobont, Romagnoli, Nura, Castan, Manolas, Seck, Gonalons, Pellegrini, Strootman, Tumminello, Sadiq, Under, Antonucci, Keba, Iturbe, El Shaarawy.
All.: Eusebio Di Francesco

BALLOTTAGGI: Jesus-Fazio, Moreno-Fazio, De Rossi-Gonalons, Strootman-Pellegrini, Nainggolan-Pellegrini, Defrel-Iturbe, Defrel-Under
IN DUBBIO: El Shaarawy (problema alla schiena), Moreno (affaticamento muscolare)
INDISPONIBILI: Florenzi (rottura legamento crociato del ginocchio), Emerson (rottura legamento crociato del ginocchio), Karsdorp (lesione al menisco esterno)

TOTTENHAM (4-2-3-1): Lloris; Trippier, Vertonghen, Wimmer, Davies; Dembele, Wanyama; Onomah, Eriksen, Nkoudou; Janssen.
A disp.: Vorm, Walker-Peters, Carter-Vickers, Dier, Alderweireld, Winks, Oakley-Boothe, Dele, Kane.
All.: Pochettino.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=53Wxg1t4HoE&feature=youtu.be[/media]

iturbe má lauf jak víno

ale fanoušci ho podporujou :mrgreen:

Dobrá výhra. Sestřih dlouhej - díky Hugo. Jen za těch pár minut sestřihu mě zase sral Bruno Peres. :) :)

No Bruno se tam jaksi sám utočil :D
Viděl někdo zápas?Chtěl bych hodnocení Jesuse,Defrela,Morena...

Zápas jsem viděl od 35. minuty do konce, takže když už jsem se nevyspal, dovolím si aspoň hodnotit :pipp:

Pořád v tom nevidím Di Francescovu rychlost a pohyb, který ukazoval v Sassuole. Ale je fakt, co poznamenal myslím Edin, že přišlo mnoho novejc tváří a bude trvat, než se tým sehraje. Fyzická kondice taky nebyla ideální, to bylo vidět.

Celkově nás Tottenham jasně přehrával, nám kombinace moc nešly.

Začnu plusama:

Dlouho jsme drželi čistý konto, především díky Alissonovi.Toho hráči až moc často zasypávali nahrávkama malou domů, ale jeho to z míry moc nevyvedlo. Výborně vybíhá a čte hru. Neudělal žádnou minelu.

Bruno Peres možná podle sestřihu průšvih, ale celkově se mi líbil. Zapracoval hlavně na obraně. A lepší alternativu stejně nemáme zdravou.
Defrel se ukazoval hodně zajímavě, na to, že nehrál svůj primární post.

Hodně mě zaujal Čenghiz, kterej na svůj věk hrál hodně suveréně. Není to žádnej zběsilej běžec, ale hraje hodně hlavou. Poctivě se vracel, což bylo taky plus. Perotti o něm říkal, že to v sobě má, ale potřebuje nabrat svaly a zesílit, ož bylo taky vidět. Každopádně hraje hodně k bráně a druhej gól to jen potvrdil.

Pozitivem je taky fakt, že máme silnou lavičku a opravdu 2 obdobně dobrý jedenáctky.

Mužem zápasu pro mě jednoznačně Strootman, kterej byl všude, připsal si dvě áčka a jeho hra byla rozhodujícím elementem. Fajn Tumminello s Gersonem a líbilo se mi, že se tým nevzdal ani po dvou inkasovanejch brankách. Tím ale plusy končej.

Největším průšvihem byla obrana a zejména u střídajících hráčů. Nejsou sehraný, dělaj chyby a často je zachraňovali brankáři. Vůbec nefunguje stoperská dvojice, a to v jakýmkoli podání. Manolas jako by byl hlavou úplně jinde a ty dva góly v závěru jsou jednoznačně i jeho problém. S Janssenem se vůbec nevracel. Jesus klasicky mimo, Fazio s Morenem rychlostně nestíhali. V obraně vidím náš největší problém a zejména v závěru to byla tragédie. Manolas základ, ale kdo k němu? Nejlepší by bylo prodat Jesuse, Castana i Gyömbera a koupit někoho do základu k Manolasovi. Tomu zvýšit plat.

Další velkej problém je pořád na kraji v útoku, protože El Shaarawy nehrál, Florko jen tak nebude a Under s Perottim jsou málo. Podle mě nakonec přijde Mahrez, což by bylo fajn. Nebudem tam mít běžce, ale fotbalisty, což Di Fra chtěl.

Pořád na tý hře vidím dost nedostatků, ale sehráváme se a pomalu si to snad sedne. Di Fra sbírá zkušenosti stejně jako tým. Stále tomu chybí pohyb a přesnější kombinace, ale lepší než proti PSG. Hlavně vyřešit tu obranu, která je dost mimo. Prodloužit s Radjou a Kostasem.

Jen tak dál, forza ROMA!

díky
kamarádi taloši taky koukali a hodnotili, že jsme byli lepší :mrgreen: funny

shodujete se v tom manolasovi. podle mě bychom ho měli prodat, nechce tu být a nemá cenu ho držet, podle mě. bohužel.

Já jen zkopíruju, co jsem psal na EF, mně se to líbilo dost, což s Largem mám vlastně pořád, že nesouhlasím skoro s ničim :mrgreen:

Hodně cennej skalp Tottenhamu. Už sem chtěl bejt nasranej, že jsme si takhle debilně nechali vyrovnat, ale nakonec super Kevin s Tumminellem.

První poločas byl z naší strany super, záloha výborná, hlavně Gerson tam ukazoval přehled, neschovával se, splňoval vertikální hru, tak jak chce DiFra. Kolarov výbornej, okamžitě posila. Defrel pracovitej, ale není to křídlo, často tam měl stejný náběhy s Edinem.

Ve druhym mě začal ještě víc srát Bruno Peres, nevím, jak špatně by musel hrát Karsdorp, aby se přes něj nedostal. Under bude skvělej, měl tam geniální momenty, dobrej pohyb u golu, ale bude muset nabrat svaly, aby to bylo na tuhle úroveň. Druhej poločas se v útoku skvěle pral Tumminello, zasloužil by šanci, ten rozhodující gol si zasloužil. Iturbe je každym zápasem horší a horší, to je něco nevídanýho, co to je za kopyto. Jinak dva goly po tom, co Kevin rozšířil hru skoro až do křídla a centroval, tohle tam bylo vidět dost často. Druhej gol brutálně vypustil Manolas, ale asi měl něco s klíční kostí, nevypadalo, že hraje naplno, protože to Tottenham na přípravák dost brousil (Kostas dostal tři zajížděčky po kterejch by za normální situace musel jít dolu), zvlášť Kane dojížděl jak mohl. Každopádně ten jejich pressing jim závidim, něco takhle koordinovanýho a přesnýho jsem dlouho neviděl, proti tomu bych určitě hrát nechtěl.

Beru to pořád jako druhej zápas, šlo to dost nahoru, neni to jen tim, že oni hráli debilně, ale fakt jsme jim dělali problémy.Když se ten jejich pressing prokombinoval, což včera od naší zálohy fungovalo, tak to pak šlo,vzadu měli celkem díry.

Stoper musí přijít, Mahrez musí přijít.

Kokot zápasu rozhodčí, Kolarov žlutá za nic, přerušil nám akorát nadějnej brejk, Fazio udělal jasnou penaltu, naštěstí nepískl a když si pak Pochettino stěžoval a rozhodčí ho chtěl poslat na tribunu, tak nezvládl ani tohle.

Maritazzi napsal:
Já jen zkopíruju, co jsem psal na EF, mně se to líbilo dost, což s Largem mám vlastně pořád, že nesouhlasím skoro s ničim :mrgreen:

Hodně cennej skalp Tottenhamu. Už sem chtěl bejt nasranej, že jsme si takhle debilně nechali vyrovnat, ale nakonec super Kevin s Tumminellem.

První poločas byl z naší strany super, záloha výborná, hlavně Gerson tam ukazoval přehled, neschovával se, splňoval vertikální hru, tak jak chce DiFra. Kolarov výbornej, okamžitě posila. Defrel pracovitej, ale není to křídlo, často tam měl stejný náběhy s Edinem.

Ve druhym mě začal ještě víc srát Bruno Peres, nevím, jak špatně by musel hrát Karsdorp, aby se přes něj nedostal. Under bude skvělej, měl tam geniální momenty, dobrej pohyb u golu, ale bude muset nabrat svaly, aby to bylo na tuhle úroveň. Druhej poločas se v útoku skvěle pral Tumminello, zasloužil by šanci, ten rozhodující gol si zasloužil. Iturbe je každym zápasem horší a horší, to je něco nevídanýho, co to je za kopyto. Jinak dva goly po tom, co Kevin rozšířil hru skoro až do křídla a centroval, tohle tam bylo vidět dost často. Druhej gol brutálně vypustil Manolas, ale asi měl něco s klíční kostí, nevypadalo, že hraje naplno, protože to Tottenham na přípravák dost brousil (Kostas dostal tři zajížděčky po kterejch by za normální situace musel jít dolu), zvlášť Kane dojížděl jak mohl. Každopádně ten jejich pressing jim závidim, něco takhle koordinovanýho a přesnýho jsem dlouho neviděl, proti tomu bych určitě hrát nechtěl.

Beru to pořád jako druhej zápas, šlo to dost nahoru, neni to jen tim, že oni hráli debilně, ale fakt jsme jim dělali problémy.Když se ten jejich pressing prokombinoval, což včera od naší zálohy fungovalo, tak to pak šlo,vzadu měli celkem díry.

Stoper musí přijít, Mahrez musí přijít.

Kokot zápasu rozhodčí, Kolarov žlutá za nic, přerušil nám akorát nadějnej brejk, Fazio udělal jasnou penaltu, naštěstí nepískl a když si pak Pochettino stěžoval a rozhodčí ho chtěl poslat na tribunu, tak nezvládl ani tohle.

Zas bych to nebral tak vážně, na mnoha věcech se shodnem :Ok:

Bude to tím, jak jsem psal, že jsem to viděl od nějaký 35. minuty a především ve druhý půli jsme na Tottenham prostě herně neměli. IMHO.

Souhlasím s Mahrezem, nutností stopera i kopytem Iturbem, toho už nemůžu ani vystát.

Teď jsem si z toho odkazu pouštěl první půli a musím říct, že ten rozdíl v kvalitě, klidu i fotbalovosti je fakt fatální. Tottenham začal pořádně makat snad až ve druhý půli, ten pressing byl fakt vynikající.