Letní příprava 2017

Však v pohodě :Ok:

Mně právě přišlo, že jsme zvládli ten jejich tlak vzhledem k sestavě, která tam byla. Hlavně teda Castan na LB, Peres už pak tolik nemohl, navíc Cengiz mu dozadu nepomáhal tolik jak Defrel, do toho se bude muset dostat, docela v klidu. No a pak přišel Iturbe a strana Castan Iturbe začínala propadat pořád. Pellegrini taky udělal pár blbejch ztrát, ale prostě jsme hráli proti týmu s nejlepší obranou PL a dokázali jsme s nima hrát fajn zápas. Uvidíme, co teď s Juventusem. Já jsem spokojenej, že jsme to odehráli takhle a že tým je prakticky kompletní. Zapracovat zrovna Mahreze by nemuselo trvat moc dlouho.

Díky za hlubší popis zápasu, ale z tohohle popisu jsem mírně vyděšenej. :) Obrana jednoznačně největší strašák, to jsme tu měli za poslední roky mockrát. :( Těší mě, že chytal dobře Alisson, mladej turek nebyl možná až tak špatnej kup a Iturbe...to je fakt v prdeli, s tímhle jménem mi vždycky naskočí těch 30 milionů a odhad, že je to novej Messi. :)

nakonec takhle . plná palba to bez Manolase a Shaarawyho bohužel není

ROMA (4-3-3): Alisson; Peres, Fazio, Moreno, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Defrel, Dzeko, Perotti.

A disp.: Skorupski, Lobont, Romagnoli, Nura, Castan, Jesus, Gonalons, Pellegrini, Gerson, Tumminello, Sadiq, Under, Antonucci, Keba, Iturbe, El Shaarawy.

All.: Eusebio Di Francesco

IN DUBBIO: El Shaarawy (problema alla schiena), Skorupski (contusione all’anca sinistra)

INDISPONIBILI: Florenzi (rottura legamento crociato del ginocchio), Emerson (rottura legamento crociato del ginocchio), Karsdorp (lesione al menisco esterno), Manolas (problema alla spalla)

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
nakonec takhle . plná palba to bez Manolase a Shaarawyho bohužel není

ROMA (4-3-3): Alisson; Peres, Fazio, Moreno, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Defrel, Dzeko, Perotti.

A disp.: Skorupski, Lobont, Romagnoli, Nura, Castan, Jesus, Gonalons, Pellegrini, Gerson, Tumminello, Sadiq, Under, Antonucci, Keba, Iturbe, El Shaarawy.

All.: Eusebio Di Francesco

IN DUBBIO: El Shaarawy (problema alla schiena), Skorupski (contusione all’anca sinistra)

INDISPONIBILI: Florenzi (rottura legamento crociato del ginocchio), Emerson (rottura legamento crociato del ginocchio), Karsdorp (lesione al menisco esterno), Manolas (problema alla spalla)

Ne neee plati to první,Jesus tam je!

Prvých 20 minút super, potom Juventus lepší. Hlavne okolo toho gólu sme mali strašný útlm. Proste to je také bohatšie Sassuolo, niekedy výborne, ale neudržia to celý zápas.

Najslabší na place jednoznačne Strootman, to je hrozná mizéria. Ani DDR s Radjom nehrajú o moc lepšie, i ked Nianggolan tam mal aj dobré veci. Defrel fakt strašne moc maká, je aj futbalový, super lopta na Džeka, ale inak moc často pri lopte nie je, celkovo tá pravá strana moc nehrá, Peres smerom dopredu vôbec. Dzekinho spálil dve tutovečky.

Ad. Kolarov, môže mať trebars šediny, ale hraje výborne. Taháme to všetko cez neho, jasné že občas niečo posere, ale rieši to futbalovo, je ostrý, dynamický, pri tom fotbale rozmýšľa a má to v nohe. Ak mu vydrží zdravie a bude hrať minimálne takto, bude to posila ja cip.

Chcel som nadávať na stopérsku dvojicu kvoli gólu, ale bola to chyba viacerých hráčov, pričom nehraju ani zle, najma Jesus to vdaka rýchlosti často hasí aj za Fazia.

Chcem videť Defrela na hrote a dať tam miesto Keva bud Pellegriniho alebo Gersona.

Jsou tam situace (jako i v sezone) kdy nemavnout centimetrový ofsajd,tak jde kolikrát sám na golmana

souhlas s Carlem, ještě bych rád dodal, že kdyby to Diego párkrát zrychlil a nesnažil se za každou cenu jít do souboje, byl by platnější
Chtěl bych Defrela vidět na hrotu

Na zápas jsem koukal včetně penalt a má z něj tyhle pocity (třeba se víc shodnem s Maritazzim :mrgreen: )

Největší zklamání pro mě byly výkony Fazia. Asi bych nečekal, že tohle napíšu, ale rozdíl mezi ním a Jesusem byl markantní. Jak už tu myslím Carlo psal, tak Jesus pracoval na maximum a často hasil chyby Fazia. Je pomalej a ten systém na 4 obránce mu nesedí. Ještě že místo něj v základu hraje Manolas. Potíž je, že ani jeden z dvojice Jesus - Moreno, mi nepřijde jako hráč do základu k Manolasovi. Ne papírově, ne formou, ne jistotou.

Bruno Peres klasika, tentokrát se moc neukázali ani Strootman, Perotti nebo DDR. Kolarov byl výbornej, jen mi občas přišel pozičně mimo. Centry z jeho strany moc nekryl, ale celkově dobrý výkon, především pak dopředu.
Kombinace se zlepšuje a líbí se mi to, především kolem vápna soupeře i něco vymýšlíme, ne jako dřív - nákopy na sprintujícíhio hráče.
Dalším pozitivem je fakt, že útočíme v mnohem větším počtu. Ne jako když sprinter Salah proběhne po vzoru Forresta všechny a čeká, kdo mu naběhne. Teď se do útoku vydává mnohem víc hráčů, za půlkou často je Fazio. Defrel bojovník, spolu s Underem se oba taky vrací.

Juventus byl v mnoha ohledech lepší, ale přičítám to větší zkušenosti, lepšímu trenérovi a ne tak velkým změnám v kádru. Pořád jsme se nenaučili, že tým se buduje od obrany a ta se nesmí každý rok měnit. Jinak jsme byli vyrovnaným soupeřem, Juve vyhrál díky větším zkušenostem a kvalitnějším hráčům v zahrávání penalt.

Teď přivést Mahreze. Když se uzdraví El Shaarawy s Karsdorpem, budeme ještě silnější.

Forza ROMA

Zápas jsem neviděl, ale Fazio s Manolasem v uplynulé sezoně povětšinou dokazovali, že budou v pohodě. Ano, je tu otázka 4-obráncového resp. 2-stoperového systému, ale já si myslím, že to bude dobré. Fazio nám, řekněme do dubna (pak mu forma objektivně odešla) konzistentně ukazoval, že na to má. Byl výborný. Pomalejší skutečně je, o tom žádná, ale od toho tam právě bude ten Manolas. Ciráty kolem jeho odchodu se, zdá se, nepotvrdily. Já Faziovi věřím.
S novým RW (snad dotáhneme toho Mahreze a snad co nejdřív) a Faraonem v základu nalevo (osobně ho stavím před Perottiho) to bude zase o něčem jiném než doposud. A Defrel si konečně zaalternuje i na hrotu, kam jsme ho jako Edinův backup ostatně pořizovali.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Zápas jsem neviděl, ale Fazio s Manolasem v uplynulé sezoně povětšinou dokazovali, že budou v pohodě. Ano, je tu otázka 4-obráncového resp. 2-stoperového systému, ale já si myslím, že to bude dobré. Fazio nám, řekněme do dubna (pak mu forma objektivně odešla) konzistentně ukazoval, že na to má. Byl výborný. Pomalejší skutečně je, o tom žádná, ale od toho tam právě bude ten Manolas. Ciráty kolem jeho odchodu se, zdá se, nepotvrdily. Já Faziovi věřím.
S novým RW (snad dotáhneme toho Mahreze a snad co nejdřív) a Faraonem v základu nalevo (osobně ho stavím před Perottiho) to bude zase o něčem jiném než doposud. A Defrel si konečně zaalternuje i na hrotu, kam jsme ho jako Edinův backup ostatně pořizovali.

Snad se sehrajou, hodnotím zatím jen to, co jsem ve dvou zápasech viděl. A v obou byla obrana nejslabším článkem. El Shaarawyho bych taky rád viděl v základu, Defrel bude na hrotu milionkrát platnější než na kraji, tam se moc nedostával do zakončení.

Largo napsal:
Na zápas jsem koukal včetně penalt a má z něj tyhle pocity (třeba se víc shodnem s Maritazzim :mrgreen: )

Největší zklamání pro mě byly výkony Fazia. Asi bych nečekal, že tohle napíšu, ale rozdíl mezi ním a Jesusem byl markantní. Jak už tu myslím Carlo psal, tak Jesus pracoval na maximum a často hasil chyby Fazia. Je pomalej a ten systém na 4 obránce mu nesedí. Ještě že místo něj v základu hraje Manolas. Potíž je, že ani jeden z dvojice Jesus - Moreno, mi nepřijde jako hráč do základu k Manolasovi. Ne papírově, ne formou, ne jistotou.

Bruno Peres klasika, tentokrát se moc neukázali ani Strootman, Perotti nebo DDR. Kolarov byl výbornej, jen mi občas přišel pozičně mimo. Centry z jeho strany moc nekryl, ale celkově dobrý výkon, především pak dopředu.
Kombinace se zlepšuje a líbí se mi to, především kolem vápna soupeře i něco vymýšlíme, ne jako dřív - nákopy na sprintujícíhio hráče.
Dalším pozitivem je fakt, že útočíme v mnohem větším počtu. Ne jako když sprinter Salah proběhne po vzoru Forresta všechny a čeká, kdo mu naběhne. Teď se do útoku vydává mnohem víc hráčů, za půlkou často je Fazio. Defrel bojovník, spolu s Underem se oba taky vrací.

Juventus byl v mnoha ohledech lepší, ale přičítám to větší zkušenosti, lepšímu trenérovi a ne tak velkým změnám v kádru. Pořád jsme se nenaučili, že tým se buduje od obrany a ta se nesmí každý rok měnit. Jinak jsme byli vyrovnaným soupeřem, Juve vyhrál díky větším zkušenostem a kvalitnějším hráčům v zahrávání penalt.

Teď přivést Mahreze. Když se uzdraví El Shaarawy s Karsdorpem, budeme ještě silnější.

Forza ROMA
díky :Ok: