Letní příprava 2015

Příspěvků
9,059
ROMA BELLA!! Dpč, kebyže takto hráme celú túto sezónu čo pôjde ten nový trident je super. Okrem toho, že tam je Džeko, tak tam je Salah a Iago, čo na rozdiel od minuloročných pendolínov sú oveľa lepší a technickejší futbalisti. O Salahovi sa netreba baviť, ale Iago mi tam vyložene pasuje, hrá dobre, je hodne technický, má myslenie, síce vyzerá jak Iturbe, ale futbalovo je úplne rozdielny. Treba pochváliť ešte Maicona, naozaj bojuje o miesto, znova hrá super. Rozohrávka je ale stále grc z našej strany a Mano s Castanom nie sú zrovna zohraný, ale vynahradzujú to individuálnou kvalitou.
 
Příspěvků
6,427
Ta obrana dělá školácký chyby, aby je pak mohla likvidovat skvělýma zákrokama :D Dzeko je Bůůůůůh :oops: ale zase jsme tam měli slabší chvilku okolo 35. minuty, kdy jsme byli strašně pasivní, to mě nan aší hře strašně sere, že nevydržíme hrát až do konce.

Toro nastálo na LB? No chudák Digne, nebude to mít lehký :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Falque jako náhradník super
 
Příspěvků
2,355
zatal cajk :smoke: Dzeko , Salah super utocni hraci , ale k nim bych dal Gervina asi nebudete souhlasit, ale kurna ta 3 by byla dobra :sala:
 
Příspěvků
2,471
Teď jsem jen koukl na gól Džeka a celkem suše to zasadil. Snad mu to vydrží...no nic, hurá do práce. :(
 
Příspěvků
2,471
Hm, ten třetí gól hustě...maicon skvěle zachytil, Salah na Pjaniče a ten futsalově přes obranu...moc hekzý. :) :roma:
 
Příspěvků
539
Bol som dlho v robote dnes a hneď ako som to zapol, tak len inkasujeme *omg* asi to začínalo byť nudné, tak chalani nás asi chcú pobaviť ešte penaltami...inak obrana katastrofálne horí...
 
Top