Letní příprava 2014

Tak Real do toho pojde tak trochu naplno.

Ten turnaj, to je 8 timov v dvoch skupinach a postupuju dvaja?

jeden a jeden přímo finál imho

Pique napsal:
Dneska bez kanonýra Destra. Svalové napětí prej :mrgreen: Dávám budík, tak jsem zvědavej.

:pipp:

na RN maj napsáno 0300, je v tom bordel zase

Skorupski; Florenzi, Benatia, Castan, Cole; Nainggolan, Keita, Pjanic; Iturbe, Totti, Ljajic

Florenzi (nebo spíš Radja) na beku, ladies and gentlemen

se málem porvali ještě před začátkem :mrgreen:

Zacalo sa 3:40... Ja som sa zobudil o stvrtej, len tak bez budika :-D florenzi hra pravu obranu a stara sa o Bale-a. Inak my sme bez naznaku sance dopredu. Strasny prechod do utoku. Iturbe stale nic. Radost mi robi akurat Mehdi s Castanom

takže tak, no :obo:

dobrá výhra, výkon jak kdy

víc asi až se odpoledne vzbudim

Pepe prej plivnul na Keitu při podávání rukou

:danko:

scr

Dopredu jsme opravdu marny...drzela to obrana jinak by AS padlo. Kazdopadne golova akce byla nadherna..krasne provedeno...totti je proste frajer

Neviděl jsem, to byla šílená hodina. :-D
Gól naprosto úžasnej, to byla akce jak dobyte. :)) Pepe plivl na Keitu? To není normální, takovejhle kokot to se jen tak nevidí.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l-MMMQJi0-k[/youtube]

Tady jde vidět, že mu Keita nepodává ruku na začátku a pak hodil po Pepem flašku, těžko říct, co se stalo.

Florenzi na beku, to bych si myslel, že může vymyslet jen Zdenek :mrgreen:

Vyhrálo se nad Realem a to se vždycky počítá! Totti PÁÁÁN! Jak to Floremu přepustil, naběhl si a v klídečku vinkl. To kdyby padalo v CL, to by byla paráda!

Zajímalo by mě, jak to s tím Keitou a Pepem bylo doopravdy. Pepe je kus pořádnýho kokota (možná hned ten největší po Suarezovi), ale z videa vyplývá, že si před mačem nepodali ruce a pak po něm Seydou hodil flašu? Mezitím tam byl nějakej Pepeho plivanec?

Jinak pro zájemce: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v_xDfiiSmhI[/youtube]

Fotbalista je výborný (a zatiaľ o svetelný rok lepší, než Iturbe), lenže všetci vieme, že je len otázka času, keď si zas spomenie, že nemá mozog, čiže Yannick in a farewell. Fakt ho nemám rád.

danko10 napsal:
Fotbalista je výborný (a zatiaľ o svetelný rok lepší, než Iturbe), lenže všetci vieme, že je len otázka času, keď si zas spomenie, že nemá mozog, čiže Yannick in a farewell. Fakt ho nemám rád.

On od konca ligy dosť maká a aj teraz v príprave.... toho Yannicka moc nepoznám, jedine z YT, má ešte len 20 a príde mi to skôr hráč na lavičku, kdežto Ljajič by podla mna mohol hrať plnohodnotne v základe ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=woBn7wou2sY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xuwoszrwD2o[/youtube]

s Interom v sobotu o 19:00

co sa tyka zapasu s Realom
-Skorupski, nemal v podstate nejaky vazny zakrok, az na tu sancu, ked na druhykrat odkopaval Benatia z prazdnej brany, kazdopadne ako zaskok za Morgana moze byt
- Castan, Benatia :Ok: :Ok: :Ok: najlepsi hraci od nas
- Ashley sa mi tiez pacil, vidiet, ze ma skusenosti
- Florenzi...zapas som zacal pozerat v 20 minute a asi po 10 minutach pozerania som si pomyslel, ze ako Flore celkom dobre lieta po kridle, ale kto je kurva pravy obranca? az potom mi to doslo :D
- Radja, Keita a Miralem...v prvom dejstve toho dopredu vela nevymysleli, Real velmi dobre pressoval a nase prihravky boli strasne nepresne
-Iturbe sa stale hlada...v druhom dejstve mal jeden prienik, ked odrbal asi 4 hracov, ale potom zle prihral...ja mu strasne fandim, dufam, ze zvladne prechod a bude platnym hracom
- Ljajic...neviem ci bojuje o miesto v AS alebo v Atleticu...aj chcem aby zmizol, aj nechcem...fakt neviem..on je retardovany..to je najvacsia chyba
- Totti :core:

Nepripada vam, ze Carvajal je kokot?

Pepeho konflikt s Keitom som nevidel, ale udajne mali nieco rozrobene z cias Barca - Real, ked Pepe povedal Keitovi, ze je opica...Ano Pepe Keitovi ! *omg*

v zavere nam vitazstvo vybojovalo aj 20 hipsterov z Kambodze vo veku asi 15 rokov, ktori v pravidelnych 5 sekundovych intervaloch vybiehali na travnik a USA policajti ich chytali ako zajace

tesim sa uz nato, ked hraci pridu z USA a prida sa k nim Maicon, Toro a Freccianera

Keita na twitteru:
1 při Barca-Real mi řek, že jsem opice
2 nepodal jsem mu ruku
3 plivnul na mě potom, co jsem po něm hodil flašku, omlouvám se

výhra je dycky příjemná, navíc když je půl šestý ráno
všechny ty zápasy v Americe jsme začali tak nějak ustrašeně
hlavně první půli byli o hodně lepší, ale šanci měli jenom jednu, to super chytil Luki a dorážku ještě nejlepší hráč zápasu Benatía
Rudi to podle mě chtěl vyhrát, do obrany střídal akorát Floreho, dlouho tam nechal takovou defenzivní zálohu
myslim, že můj život bude lepší, když Florenzi nebude hrát pravýho beka, ale je asi šance ho tam uvidíme, když by se nedejbože někdy třeba dotahovalo
Ljajić, Totti a občas i Iturbe chtěli hrozně hrát z hloubky a ve vápně pak nebyl nikdo
Ljajo si strašně chtěl dát gola, takže střílel i od rohovýho praporku
Iturbe už tam měl pár dobrejch věcí
Radja byl na konci úplně nadšenej, karty se nesčítaj, on ještě neměl, tak byl skluz sem, skluz tam
Franče mi zas přijde rychlostně o trochu horší než loni, ale každej zápas tam má něco geniálního, každej zápas
když porazíme Inter a Real vyhraje, tak jdeme do finále
když už nepadly úžasný goly, jak minule, tak tam aspoň nechaly vběhnout nějaký děti, aby se o tom zápase psalo :mrgreen:
Code:
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici/210603/neukazneni-fanousci-pri-zapase-realu-vtrhli-na-hriste-a-rozcilili-ramose.html