Letní příprava 2014

Začína to byť blbé, pretože Keita s DDRkom hraju nejak stale spolu a Radja je na lavici, teraz hrá vpodstate základná zostava až na DOUGA a možno Iturbeho.... CHCEM RADJU !!!

EDIT: Jasne, Mehdi ešte ....

Astori s Romagnolim sú slabá varianta na stopersku dvojicu.

Mne osobne sa Keita paci, ako sa pohybuje a ze rozmysla.

Tony: Oftopik jak stehno. Nie si náhodou v Michaľanoch? Lebo ja som až do konca týždňa v PO, tak žeby sme dali po pive. Lebo sa tu nudím jak hovado. :mrgreen:

danko10 napsal:
Tony: Oftopik jak stehno. Nie si náhodou v Michaľanoch? Lebo ja som až do konca týždňa v PO, tak žeby sme dali po pive. Lebo sa tu nudím jak hovado. :mrgreen:

Hej som, do konca tyzdna teda do nedele? Ci do konca pracovneho? Si tam naplanujem cestu 8)

Prvýkrát som pozeral cely zapas tuto pripravu,tak skusim popisat co som postrehol:

Morgan - najprv istota, potom nepochopitelne zastavi pohyb pri priamom kope.
Obrana - podla mna slabá, to silnejší súper rozoberie pri absencii Castana i Mehdiho
Záloha okej
Gervinho nenahraditelny (Alebo zeby iTurbo?)
Totti zas skvelý.

Druhy polcas -
Emanuelson - videl som ho prvykrát, nevadil mi.
iTurbo - tak to je sakra delo, skvely tah na branu.
Florenzi - tiez vyborne na kraji, super zapas.
Destro - Gol Gol (a tym nas utesoval po cely zvysok uplynulej sezony)

Tých posledných 15 minút bola fakt prdel, kebyže o niečo ide asi skončím s infaktom, ale takto ma to bavilo

Astori x Romagnoli je dvojka asi jak Kornel Šaláta a Ján Ďurica

Romagnoli zatiaľ žiadny nový Marquinhos nie je a Astori fauloval presne 96 krát úplne zbytočne .....

Emanuelsson na konci jak sa útočilo vyzeral fakt dobre, ešte keby tak aj obranoval ked to bude treba budem spokojny :D

DDR spolu s Keitom prosim fakt nie, snad to Rudy dnes pochopil, musi hrať do príchodu Strootmana vedla neho Radja

Turbo konečne parádny výkon, ty vole, on je normálne rýchlejší jak Gerv, obidvaja by sa s prehladom kvalifikovali na Olympiadu v 100vke

Ten zápas pro mě měl dost pozitiv, protože to, že obrana bude po zranění Castana uplně na hovno, odtušil asi každej. Astori i Romagnoli jsou neobratní, pomalí, neumí si to před sebou zorganizovat a když na ně neřve Morgan, tak ani netuší, kde maj stát sami. Torosidis šílenej a fakt bych se nebál to hrát zatím s Florem, kdyby byl zajištěnej Mehdim.
Super bylo vidět možnosti zálohy, který to v prvním složení nešlo, ale Ucan s Radjou to skvěle změnili a ukázali, že letos je možný střídat beze strachu i záložníky, Ucan si letos určitě zahraje dost, je výbornej. Proti některým soupeřům bych se vůbec nebál mít v záloze Ucana i Pjaniče.
Výborně už vypadá i Iturbe, tou jeho přímočarostí zničí všechny, kromě toho, že je rychlej jak Gervinho, tak k tomu má ještě jistotu na balonu, ukáže snad brzo, že ta cena za něj byla ok. Kapitán furt to svoje, hlavně ať mu vydrží zdraví, protože chci vidět jak všechny překvapí výkonností v LM, až bude zase na očích. No a Destrogol... chvílema včera vypadal i jako fotbalista, k tomu dal dva goly.. za mě dobrý.

Abaddon napsal:
prosím, prosím..někdo nějakej solidní odkaz na ten zápas?
[youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=pc17S1KH0_o[/youtube]

Mne ide ten jutub