Letní příprava 2012

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G4ZcDMmsX1Y[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5QEai-KAqlg[/youtube]

2130

ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Rosi, Romagnoli, Castan, Taddei; Bradley, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Osvaldo, Bojan

viděl jsem to asi od čtyřicátý....

vážně hrál Heinze pravýho beka?
doufám, že čtveřici Marquinho, Verre, Lucca, Florenzi teď dlouho neuvidim v jeden moment na hřišti

Tak to si došiel o to najlepšie , prvy poločas super , Tachtsidis bol neuveritelny , ak tot bude dalsi Zemanov objav tak sa poserem ....hral fakt paradne

2.pločas už oničom , bolo tam až moc mladých a stupali si na nohy , ale Lopez bol super ....

celé toto ale padá na krajoch obrany , my potrebujeme 2-3 krajných obrancov , Angel je najhorší futbalista na svete ....

Je divné že už Josefa Anděla nestaví ani Zdena a upřednostňuje Taddeie :aaaa: Ten je ale hroznej mimichodem, jako druhá prvá strana. Minumálně dva beci přijít musí, jinak to bude průser.

Pique napsal:
Je divné že už Josefa Anděla nestaví ani Zdena a upřednostňuje Taddeie :aaaa: Ten je ale hroznej mimichodem, jako druhá prvá strana. Minumálně dva beci přijít musí, jinak to bude průser.

:!: :!: :!: pravda, pravda

Snad bude ten Piris sikovny chalan. Z jutubu sa javi jak Cicinho za mlada, coz by nemuselo byt vobec zle. Uvidime, kazdopadne vyzera, ze kopat vie. Viac ma stve ta lava strana. JA je totalne zabity a modlim sa aby mu vysla ta Benfica, bolo by to dobre pre nas aj pre neho. Lenze pokial tam bude Taddei s tym, ze budeme cakat nez (a ci vobec) sa da ten Dodo zrdavotne dokopy, tak to potes... Ale mercato je este dlhe, verim, ze Zdeno vidi to co my.

Inak sme ich celkom zjedli no (este aby nie). Tachtsidis bol fakt super. Vtipny bol ten Lucca. Sice jalito, ale vtipne. Jak vobec nevedel, tak si tam len tak pobehoval jak urvany vagon. Potom spravil fintu ala Ronaldinho a mal na zvysok zapasu vystarane. :mrgreen:

Mne sa v príprave okrem Lamelu vobec nepáči Marquinho , niaky je bez života ....

EDIT : Inak som teda vážne zvedavý jak to bude vyzerať ked bude DE Rossi . To budu hrať s Tahtsidisom spolu ? DDR asi bude hrať ten post čo včera Bradley , ale to je na Zemana až moc defenzívne , nie ? :D

Inak okrem tých krajných by to chcelo ešte 1 stopéra typu Legrotagglieho na lávku ako 4 stopér ....

Carlo napsal:
Mne sa v príprave okrem Lamelu vobec nepáči Marquinho , niaky je bez života ....

On sa imo zdvihne. Lamela mne osobne zacina pekne liezt krkom. Pripada mi, ze jedina jeho starost je vyzerat dobre naa fejsbukovych fotkach. Na ihrisku znudeny, otraveny, kurevsky dava na javo, ze ma na viac, nez na Rim, pritom zatial nic nedokazal. Podla mna zdrhne "za lepsim" a je dost mozne, ze este teraz v lete. Plakat by som za nim neplakal, ale mrzi ma, ze sa s tym snazi takto vyjebat.

A co taky Aleandrino? :lol: Jak tam krizoval to ich kridlo a prepadol cez loptu, tak som sa normalne nezdrzal smiechu. U stoperov bolo samozrejme vidiet, ze spolu hrali prvy krat, ale aj tak toho strasne vela uhasili, kedze cez tie nefungujuce kraje lietalo do vapna absolutne vsetko. Na Castanovi sa mi paci, ze je nekompromisny a moc sa s tym nesere.

Inak som presvedceny o tom, ze tuto sezonu dostaneme v lige minimalne 50 golov. Stekelenburga je mi luto.

tak já jsem po nějaký době v klidu u netu... a koukám, že jsme hráli přátelák, kurves. viděl jsem jen sestřih, vypadalo to dobře už docela, dali jsme samý hezký góly

taschitisidis? :shock: :tlesk:

ve 4 bostonskýho času (10 našeho) bude prezentace před zápasem s ltrpůlem, budou ukazovat druhou sadu dresů

Angel je celý Kobe Bryant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

já nevim, že on chodí po světě pořád s tím kuním ksichtem

že si na chvilku nedá normální obličej se divim