Letní příprava 2012

Pique napsal:
Zítra od 5? je nějaký Den otevřených dveří pro fanoušky na staďáku. Focení, autogramiáda. Je to pěkný, že se tohle dělá. Online přenos - youtube

jo, akorát teda myslim, že to je ode čtyř

Carlo napsal:
Sushi napsal:
Carlo napsal:
čo sa Vám páčilo na Tottim , okrem toho že sa pár krát vrátil dozadu - fajn , ale stále to je útočník a v útoku nepredviedol nič ...
je rychlej, hbitej, dynamickej, nejde mu vzít balón, všichni s ním chtějí hrát, zkouší kolmice a centry a jezdí po prdeli, co chceš víc? jedině, aby byl zdravej

práve si vymenoval opak Tottiho , práve že mi prišiel strašne ťažkopádny , málo ohybny a naopak mu brali balon dosť lahkko ,ale trebars je to na tom krasnom modrom Dunaji inak vidiet ako pri kompe .... jasne Pjanič snim rád kombinuje , ale Pjanič neprirava vpodstate nikomu inemu ....
Totti byl hodně vidět, byl všude, což je na jeho věk úctyhodné. Hlavně aby byl zdravej.

haha, koukám na ten trénink na youtubu, kopou pětky... Rodri nedal patou, Franče trefil tyč, josé@angelovi chytil lobont dloubák :lol:

sympatická akce, je tam asi 20000 lidí, na youtubu se prej připojilo asi 30000 adres v průběhu

Simone Perrotta, David Pizarro e Marco Borriello
tihle neletí na turné, takže pápá plus Okaka, Guberti a ten odpad no

Jinak Taddei jede

Pizarro? :shock: S ním zdenda fakt nepočítá, to jsem nečekal. Perrottu jo. Ciao Simo. Borriello čus, enjoy yourself

Peq mě sere, ale zase. Řekl že po sezoně půjde domů, a tak si myslím, že je lepší že odejde už teď a bude se budovat tým do budoucna, než aby někomu teď zabíral místo.

ono se to nezdá ale zase tolik záložníků nemáme. Když odejde Peq, Simo, Arnold, zbavýme se nějak Graca, kdo nám zbyde? DDR, Pjanič, Bradley, Tachtsidis, Marq...musí se počítat i se zraněním. Abychom pak nemuseli dohrávat sezonu s Florenzim a Verrem v základu

je 19/7... :mrgreen: přestavujou tým, tak doufejme, že teď už přijdou ty jména (viz. gago, já bych ho bral, ale holt někdo asi ne) a taschidios a bradley apod. budou na lavici - aby kurva ten Franče zas nehrál mezi sebrankou dementů a konečně zas něoc vyhrál, než skončí

Začínem mať k Zemanovi postoj jak Brandan , čo to kurva robí ? Pizarro vie ako jeden z mála kopať a aj ako hráč na lavku by bol na tu 1 sezonu super , tomu tachtsidisovi fakt neverím , a vemte jed , že bude hrať v základe , Bradley je taký slabší Gago , a to stál zhruba tak isto , a potom je tam ešte Pjanič , s Florenzim , ktorý určite enbude mať celu sezonu formu .....

No ale ano , Gago a Pizarro su proste nepotrebný ....

a to nevravím o Borinim ......

No a to s tým Stekom je klinec do rakve ....

Jo a Tachtisidis vyzera jak Ashton Kutcher ....

Zacinam chytat nerva ,hraci odchazeji a posily nic moc zatim hl.obrance potrebujem a to hned!!!! je jasne ,ze hraci k nam ted nechcou jit ,kdyz nehrajem pohary ,ale at mi nikdo nerika ze by se nejaky kvalitni bek nenasel .

Nic proti prestavbe, ale Gaga a Pizarra v tymu muze nechtit jen "censored" (zarekl jsem se, ze tady trochu omezim vulgarismy, takze jsem nepouzil prihodny slovo zacinajici na č), zvlast kdyz je tam misto nich akorat Greco a nejakej Rek z druhy ligy a Recko je, jak znamo, velka lihen talentu. Nejenze odtud nikdy nevzesel zadnej fakt dobrej hrac, ale tenhle manik se ani nikomu nezdal byt nadejnej prospekt typu Lampros Choutos. Treba je Zeman genius a "jaksevlastnejmenuje" bude fakt dobrej (tedy nejlepsi soucasnej reckej fotbalista, protoze tam zadnej neni) a ja budu rad. Bohuzel jsem pesimista, i kdyz z Osvalda jsme tady loni taky nebyli nadseni a nakonec prijemne prekvapil.

A teraz si predstav, co som zazival, ked som na EF cital prispevok nejakeho dementa (dufam, ze je to niekto z fora pod inym nickom) jak sa radoval po prichode tachtsidisa s bradleym, ze zalohu mame komplet. To je normalne na facku, take kecy. Ta zaloha ma proste bez Pizarra a Gaga prakticky polovicnu kvalitu. Bradley je totiz mladsi Brighi s vacsou hlavou (drevo, jalito, lata, nekop, Lubos Loucka, hovorte tomu jak chcete) a tachtsidis asi grecky ganso, podla toho co som videl, fakt nebude. Lavonohy ballack, az na to, ze je este nemotornejsi, coz som si myslel, ze uz sa neda.

Na EF teraz niekto napísal , že Perrotta to tam chodil z lávky nato , aby podržal loptu :D :D Ak ste raz vživote videli SuperSima spraviť niečo kludne , kde by podržal loptu a kvalitne rozohral , tak fakt začnem pravidelne sledovať zápasy Lázia bez toho aby som si pri ich pozeraní niečo spravil ....

Carlo napsal:
Na EF teraz niekto napísal , že Perrotta to tam chodil z lávky nato , aby podržal loptu :D :D Ak ste raz vživote videli SuperSima spraviť niečo kludne , kde by podržal loptu a kvalitne rozohral , tak fakt začnem pravidelne sledovať zápasy Lázia bez toho aby som si pri ich pozeraní niečo spravil ....

JJ, to bol jeden z tych dvoch odbornikov, Maritazzi, alebo Largo. Obidvaja silni insideri a obidvaja totalne mimo. :mrgreen: A to ten druhy pre EF tusim dokonca aj pise. To by si sa posral.