Letní příprava 2012

Sushi napsal:
podle někoho hrozí, že tam přijedem a nebude lístek?
to snad ne...prý bylo prodáno 5000 permanentek na novou sezonu+tifosi z Říma (nevim kolik)+zápas s Římem asi přiláká i nějaký lidi navíc, co třeba na fotbal moc nechodí (ikdyž kdo ví :dunno: ). Stadion má 17500 sedaček, 5000 permanentkářů stejně nepřijde, lidí z Říma přijede tak 50, takže no stress 8). Jinak jsem se nikde nedočetl, že by bylo nějaké omezení při prodeji listků, takže je možné že dojde borec, koupí 17000 lupenů a budem v prdeli :aaaa: . Ne vážně, věřím že nebude problém

Asi by som do tej Viedne šiel , neviete o kolkej sa hrá ? Bolo by fajn sa tam stretnúť jak v Bratislave , a tiež by ma mohol niekto čakať na stanici , lebo sa tam stratím :D :D

na mě se nedívej, se mnou pujdeš z centra pěšky :mrgreen:

jinak já tam byl kdysi na zápase s Red Bullem, narozdíl třeba od stadionu Austrie tam jede perfektně metro (ta linka co jede přes Schönbrunn), ten stadion je v podstatě na sídlišti, takže kromě stadionu obcháziš ještě baráky a je to docela štreka, když jdeš od pokladny na jinou část stadionu a lítaj tam letadla nad stadionem 8)

Sushi: jinak ohledně lístků, pokud máš pocit, že bude vyprodáno, tak já bych tam snad někoho poslal

Já s tebou kludne pešky pujdu :D len aby som nešiel sám ..... lebo to sa dostanem niekam do Salzburgu ....Inak do Schonbrunu som šiel normalne objednaním autobusom zo školy , tak zastávka metra mi fakt nič nehovorí :D

klida napsal:
jsem si naivně myslel, že se třeba někdo podívá na plánek tý podzemky

Já to skúšal všetko nájsť , dokonca som sa pýtal jednej kamošky čo tam občas chodí , ale kde je štadion fakt nevie :D

navyše nemecky neviem ani slovo , ale teta na benzínke hovorila madarsky , tak mozno vezmem niakeho kamoša z Komárna :D

předběžný plán:

zelená čára vyznačuje linky metra ke stanici Hütteldorf, která je přímo u stadionu. Bod A je vlakové nádraží Wien-Meidling, od kterého by se muselo přejít cca 2 km k nejbližší stanici metra na lince ke stadionu (bod B; 15 minut pěšky, viz. vlevo)

nemám dojem, že bude vyprodáno... ale co já vim :)

koho bys tam poslal? :lol:

dneska mi volal max, nějak se mu to komplikuje s prací. já osobně se asi rozhodnu v tejdnu před zápasem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yC5otR3wxOM[/youtube]

Sabatini na konci: nejdřív jsem si dal retko a pak ještě jedno, a potom tam přišla taková štětka....

Sushi napsal:
8/7 amatéři z Alto Adige
14/7 CS TURNU SEVERIN (rumuni)
17/7 RAPID VIENNA
22/7 ZAGLEBIE LUBIN (Wrigley Field di Chicago)
25/7 LIVERPOOL (Fenway Park di Boston)
27/7 se ještě neví s kým (Red Bull Arena di New York)

toho 27. to bude prosím pěkně s El Salvador :obo: :lol:

no co si budem povídat, dokud se bojan neztrácí v kličkách, heinze 2 metry za ofsajdovou lajnou, pjanič v italštině, osvaldo na diskotéce a juan v nemocnici, jsou to skoro všechno kluci sympatický :mrgreen:

S týmem jsou i Tomas Svedkauskas (ex Fiorentina) a Brazilec Jonathas Lucca, ten je na testech (94 ročník)

nějakej Jonathas hrál Bresciu, ale nejmenuje se Lucca
z Violy došel už i Filipe, takže je třeba nadanej, akorát to Fiorentina nepostřehla

Bertagnoli má kontrakt do roku 2014, myslim.... a Saba bude mít dost práce, aby ho někde udal, protože má na malý kluby dost velkou smlouvu, měl mizernej rok a byl zraněnej