to snad ne...prý bylo prodáno 5000 permanentek na novou sezonu+tifosi z Říma (nevim kolik)+zápas s Římem asi přiláká i nějaký lidi navíc, co třeba na fotbal moc nechodí (ikdyž kdo ví :dunno: ). Stadion má 17500 sedaček, 5000 permanentkářů stejně nepřijde, lidí z Říma přijede tak 50, takže no stress 8). Jinak jsem se nikde nedočetl, že by bylo nějaké omezení při prodeji listků, takže je možné že dojde borec, koupí 17000 lupenů a budem v prdeli :aaaa: . Ne vážně, věřím že nebude problémSushi napsal:podle někoho hrozí, že tam přijedem a nebude lístek?
klida napsal:jsem si naivně myslel, že se třeba někdo podívá na plánek tý podzemky
mě to zaujaloklida napsal:
Sushi napsal:8/7 amatéři z Alto Adige
14/7 CS TURNU SEVERIN (rumuni)
17/7 RAPID VIENNA
22/7 ZAGLEBIE LUBIN (Wrigley Field di Chicago)
25/7 LIVERPOOL (Fenway Park di Boston)
27/7 se ještě neví s kým (Red Bull Arena di New York)
1:30 ♥♥♥klida napsal:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yC5otR3wxOM[/youtube]
Sabatini na konci: nejdřív jsem si dal retko a pak ještě jedno, a potom tam přišla taková štětka....
Pique napsal:S týmem jsou i Tomas Svedkauskas (ex Fiorentina) a Brazilec Jonathas Lucca, ten je na testech (94 ročník)
klida napsal:Pique napsal:S týmem jsou i Tomas Svedkauskas (ex Fiorentina) a Brazilec Jonathas Lucca, ten je na testech (94 ročník)
co to je za lidi?
na co brankář? tam nás bota netlačí. Když už jsme u golmanů, co bude se Sergiem? :think:Pique napsal:klida napsal:Pique napsal:S týmem jsou i Tomas Svedkauskas (ex Fiorentina) a Brazilec Jonathas Lucca, ten je na testech (94 ročník)
co to je za lidi?
Brankář a ten Brazilec nevím :dunno: