LAZIO

Code:
http://sslazio.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=584:v-nebi-vlalo-ach-noo-as-roma-nula-titul-&catid=34:hlavni&Itemid=50

OMG to sou trapáci :lol: :lol: :lol:

Giovanni napsal:
Code:
http://sslazio.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=584:v-nebi-vlalo-ach-noo-as-roma-nula-titul-&catid=34:hlavni&Itemid=50

OMG to sou trapáci :lol: :lol: :lol:

1) nevim co vás na jejich web furt táhne...
2) ty idioti neuměj přložit ani takhle krátkou větu... (respektive přeložili jen část)
3) jak smutný je fandit laziu? lidi jezděj k moři, na hory, do přírody, nebo prostě jen seděj doma a pod větrákem pijou studený pivo, a co udělá ubožák s orlicí na prsou? pronajme si letadlo a provokuje... ale čemu se divit, mysleli na nás i při jejich výhře v coppa italia... umíte si představit někoho, kdo si pronajme letadlo a nechá vlát nápis "LAZIO MERDA OSTUDA ITÁLIE V CELÝ EVROPĚ, TŘETÍ TÝM Z MILÁNA, PÍSKAJÍCÍ NA VLASTNÍ HRÁČE A OSLAVUJÍCÍ GÓLY DO VLASTNÍ SÍTĚ"? já ne...
4) ty kmentáře pod článkem jsou hustý:

:woohoo: :lol: :lol: :p líbí!! Parádní provokace!! Chtěl bych vidět ty držky fans AS :D
- fanoušci AS na italským fóru se smějou inferioritě lazia, tak jako vždycky...

to jasně vypovídá o vynalézavosti, eleganci a důvtipu... Ha Ha Ha ASR :evil:
- spojit nápis na materazziho tričku, transparent v curva nord a mourinhovu citaci... velmi vynalézavé

ale co čekat.... ty komentáře psal někdo jako tihle:
:laziomerda: :laziomerda: :laziomerda: :laziomerda: :laziomerda: :laziomerda:

lazio merda fogna de 'sta citta'.

Giovanni napsal:
jn je to kretén ale co naděláš :lol:

jj :mrgreen:

Tommy: "Vybral si takovýho mrňavýho měkotu u baru. Obvinil ho, že ho rozčiloval pohledem. Věřil bys tomu? Ten srábek se naším směrem ani nepodíval. Byl by ho snad umlátil. Bál jsem se, že se pak dá do mě. Ten Begbie je naprostej cvok. Ale... je to kámoš, tak co naděláš." (Trainspotting)

Lazio Merda získali vraj Acquafrescu :gall: . Ja ho do Ríma nechcel teda , ked sa o nom hovorilo ,ale na Lazio je to až moc velky sympatak .

Carlo napsal:
Lazio Merda získali vraj Acquafrescu :gall: . Ja ho do Ríma nechcel teda , ked sa o nom hovorilo ,ale na Lazio je to až moc velky sympatak .

lazio-inter-janov

moc peknej trojuhlenik. jebat na ne, at si body, penize a hrace daruhou jak chtej... spina jsou a spina zustanou

Code:
http://www.sslazio.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=606:eklusivn-rozhovor-s-fanoukem-lazia&catid=34:hlavni&Itemid=50

"Exclusivne"

:think:

Proč Lazio a ne AS?

"Protože když vidím v jejich znaku Romula a Rema, jak sají z vlčice mléčko, tak mi stoupá tlak 180/110 a mám chuť ubližovat".

:mrgreen: :mrgreen:

už to, že jsem se na to podíval bylo nad moje síly. Něco bych mu tam napsal, ale za to registrování mi to ani nestojí :lol:

Pique napsal:
Proč Lazio a ne AS?

"Protože když vidím v jejich znaku Romula a Rema, jak sají z vlčice mléčko, tak mi stoupá tlak 180/110 a mám chuť ubližovat".

:mrgreen: :mrgreen:

už to, že jsem se na to podíval bylo nad moje síly. Něco bych mu tam napsal, ale za to registrování mi to ani nestojí :lol:

být to rozhovor s romanistou:

Proč AS a ne lazio?

Lazio kdo? AHAHHAHHHAHAAAAAHHAHAHAHA!!!! :vali: :vali: :vali:

Max

proč si radši ne zastřeli!!!!!!!!!!!
mongol modrobily'!!!!!!!!
když koukam na tu fotku vubec se ne divim že fandí lanziemerda

Max napsal:
proč si radši ne zastřeli!!!!!!!!!!!
mongol modrobily'!!!!!!!!
když koukam na tu fotku vubec se ne divim že fandí lanziemerda
hahahahahahah :lol: :mrgreen:

Carlo napsal:

na rim on nema. s jedom im vysla jedna sezona, ale inak priemer (teda na rim malo)