LAZIO

Carlo napsal:
:mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Ja viem, že by som s tým mal prestať , ale :

Má ten chalan tričko AS Roma ?

Lebo ak áno , je to ten Ledesma , čo stále nadáva na AS , dal som sem aj ten jeho článok raz - kontroverzná reakcia .....

Code:
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=402716&id=1670535633&fbid=1174734303106

tričko AS to je, falešný (tak za 5 ojr)

nicméně... jak víš kdo to je? a ještě, běžně špehuješ lidi co neznáš na fejsbůku? :lol:

Sushi napsal:

nicméně... jak víš kdo to je? a ještě, běžně špehuješ lidi co neznáš na fejsbůku? :lol:

Csetley ti napísal niečo čo si hodil na nástenku , klikol som na jeho profil , a tento mu tam niečo komentoval , ako že Ledesma je Pán Hráč , tak som klikol na profil toho chalana , mal tam že je z NItry a viem, že ten Ledesma je z Nitry , lebo mi to raz cez eurofotbal napísal , já ho oklamal, že som z Michaloviec :lol: , tak som bludil jeho profilom a je to Lazial a nasiel tuto fotku .

Carlo napsal:
Sushi napsal:

Csetley ti napísal niečo čo si hodil na nástenku , klikol som na jeho profil , a tento mu tam niečo komentoval , ako že Ledesma je Pán Hráč , tak som klikol na profil toho chalana , mal tam že je z NItry a viem, že ten Ledesma je z Nitry , lebo mi to raz cez eurofotbal napísal , já ho oklamal, že som z Michaloviec :lol: , tak som bludil jeho profilom a je to Lazial a nasiel tuto fotku .

neuvěřitelnej idiot.
a teď dvojnásob.
boha jeho to je kretén :mrgreen:

dycky když si říkám že je všechno v prdeli tak si vzpomenu na Lazio a zjistím, že vlastně není tak zle :lol:

Giovanni napsal:
dycky když si říkám že je všechno v prdeli tak si vzpomenu na Lazio a zjistím, že vlastně není tak zle :lol:

:lol: kdyby neexistovali, museli bychom si je vymyslet

s tim bílym ramenem, to je zajímavej nápad, ale ten tmavě zelenej je fakt nejhorší na světě