Tak jsem zavítal na forum lazia
u? tam jsou první ovce, tak?e tro?ku srandy
jen stručně, fakt mě pobavilo jak nás kopírujou... mají tam klidovu sekci Hráči, pak Přestupy a smlouvy, jen tak mimochodem výzvu k dávání odkazů do CODE, odkazy na ostatní strányk o laziu (slovy dva odkazy

) a dal?í... Chápu, ?e obě fóra jsou o fotbale, ale aspoň to pojmenujte jinak...
taky jsou dobrý návrhy hodností (ranků), nějak originálně ?e ...: "na testech-pred podpisem smlouvy-hrac-stridajici zolik-zakladni sestava-klicovy hrac-kapitan-vyslouzily veteran-legenda" byl jeden návrh, pak tam byl komentář "veď samozrejme ?e dá, ide len o to mať čo najoriginálnej?ie

" .. haha, ok
dál jsem se dozvěděl, ?e mě nějakej černobílej juvehnusák z fotbalportalu nesná?í (já se mu vůbec nedivim

) a fakt mě rozesmálo, ?e jsem tam narazil na svou vlastní větu ("dej si 3x zdravas a 5x otcenas a bude ti odpusteno

")...
holt oni jsou tím prvním římským klubem, blablabla... ale ná? klub je vzorem tomu jejich, co? se evidentně přená?í i na fanou?ky, a to i mimo itálii...
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
Mimochodem, je tam ná? TottiAS22 alias Carlo Zampa, co? je mi teda upřímně fuk, ale
Carlo Zampa by si rad?i dával rok do pití projímadlo, ne? aby zavítal na fórum lazie...

to jen tak na okraj :wink: