LAZIO

Uz som to nevydrzal , tak som ich zacal trocha provokovat , a zaujimave , otvorili topic Zeny :lol: :lol:

asi tam za chvilu zbehnem , bo ide Lazio , a vsetci kecaju , ako tam budu .

Ale ako som povedal , niektory sa daju - Lazioamore , a povezme ze aj ss_lazio , ten sa aspon na pokec.sk zda byt vpoho .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
asi tam za chvilu zbehnem , bo ide Lazio , a vsetci kecaju , ako tam budu .

Ale ako som povedal , niektory sa daju - Lazioamore , a povezme ze aj ss_lazio , ten sa aspon na pokec.sk zda byt vpoho .
az na to ze to sou lazialove :lol:

Nepozeras na Lazio ? Strasne malo divakov doslo , na 60% je zplaneny Curva Nord , to je tak 18 000 dnes 8)

FORZA ROMA .

Nepozeras na Lazio ? Strasne malo divakov doslo , na 60% je zplaneny Curva Nord , to je tak 18 000 dnes 8)

FORZA ROMA .
:lol: :lol: :lol: praveze koukam... na sport 1 to mam zaply a ta tribuna proti hlavni kamere :lol: moc smesny...
SEMPRE FORZA ROMA

to je ich hlavna tribuna , to je ich Curva Nord , mi mame Curva sud .

Zda sa mi , ze takato mala navsteva u Nas dosla naposledy na Olympiakos , kedy mali fans zakaz vstupu :lol:

to je ich hlavna tribuna , to je ich Curva Nord , mi mame Curva sud .

Zda sa mi , ze takato mala navsteva u Nas dosla naposledy na Olympiakos , kedy mali fans zakaz vstupu :lol:
:lol: :lol:

Prezident italského Lazia Řím by měl jít na dva roky za mří?e kvůli nekalým obchodním praktikám a burzovním machinacím při nákupu klubu. Informovaly o tom italské agentury ANSA a Apcom. 51letý Lotito, který má navíc zaplatit 65 tisíc eur, vinu odmítá a odvolá se k vy??í instanci. Klub zatím celou zále?itost nijak nekomentoval.

Prezident italského Lazia Řím by měl jít na dva roky za mří?e kvůli nekalým obchodním praktikám a burzovním machinacím při nákupu klubu. Informovaly o tom italské agentury ANSA a Apcom. 51letý Lotito, který má navíc zaplatit 65 tisíc eur, vinu odmítá a odvolá se k vy??í instanci. Klub zatím celou zále?itost nijak nekomentoval.
:lol: :lol: :lol: :lol: tak to je mooooooc....takovymu nymandovi neco dokazou a Morrattimu ani tuka...
ale i tak tahni ty laziale zas*anej!!!

klida napsal:
vesničani oslavujou, ne?
oni mozna oslavujou :lol: ale jak dlouho...pokud fakt pujde sedet, kdo ten klub koupi? on je prej sice dement ale je jedinej kdo do toho strka naky prachy...
nevim jesi je to pravda ale prej maj strasne vysoky dluhy...to by musel koupit snad jen nakej pitomej arabac

Sparta-Laziale LM 2003/2004

8) 8) 8)