Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Vsak komplet to co mi , a uz mi admin vymazaval prispevky . ma - gooooooor .
az na to ze to sou lazialoveCarlo Zampa(TottiAS22) napsal:asi tam za chvilu zbehnem , bo ide Lazio , a vsetci kecaju , ako tam budu .
Ale ako som povedal , niektory sa daju - Lazioamore , a povezme ze aj ss_lazio , ten sa aspon na pokec.sk zda byt vpoho .
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Nepozeras na Lazio ? Strasne malo divakov doslo , na 60% je zplaneny Curva Nord , to je tak 18 000 dnes 8)
FORZA ROMA .
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:to je ich hlavna tribuna , to je ich Curva Nord , mi mame Curva sud .
Zda sa mi , ze takato mala navsteva u Nas dosla naposledy na Olympiakos , kedy mali fans zakaz vstupu![]()
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Prezident italského Lazia Řím by měl jít na dva roky za mří?e kvůli nekalým obchodním praktikám a burzovním machinacím při nákupu klubu. Informovaly o tom italské agentury ANSA a Apcom. 51letý Lotito, který má navíc zaplatit 65 tisíc eur, vinu odmítá a odvolá se k vy??í instanci. Klub zatím celou zále?itost nijak nekomentoval.
oni mozna oslavujouklida napsal:vesničani oslavujou, ne?
oni jeste existujou?Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Som pocul , ze ich prevezme firma Cirio is Back .
spartu sice nemusim ale tohle se jim povedlo 8)Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:Sparta-Laziale LM 2003/2004
8) 8) 8)
Totti_goal napsal:oni jeste existujou?Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Som pocul , ze ich prevezme firma Cirio is Back .![]()