LAZIO

TottiAS22 napsal:
Uz zaklada forum :lol: :lol:

wtf? :lol:

aby jim nezkolabovala databáze, budou tam TŘI... :lol:

(já teda s na?í databází bych měl dr?et hubu, ale bylo to silněj?í ne? já :lol: )

Niekedy tam urcite zabludim , bude to taka moja "pravidelna davka humoru"

Code:
http://lazio.bbhost.sk/index.php

haha, jsou tam dva u?ivatelé, z toho jeden je admin a jeden je maskovanej trewinn za FP :lol:

nicméně u? teď jsem se rozesmál, a to tam je?tě skoro nic není:

Code:
http://lazio.bbhost.sk/fans-f8/domov-lazia-t2.htm

DOMOV??? :lol: Domov maj ve Formellu, kde pěstujou řepu a chovaj kozy.

jinak jsou to fakt laziálové... my máme sekce věnovaný Serii A, poháru, LM... oni lize a derby... :lol:

Code:
http://www.corrieredellosport.it/Fotogallery/Calcio/9918/6/Serata+di+Gala+per+il+Premio+Gentleman+Olimpico

nějaké udílení cen, Aquilani s přítelkyní, Baptista taky, Panděv s přítelem

hahah, pandevino :lol:

pique: Premio Gentleman Olimpico, hlasovalo se o tom myslím na netu... nějaká hovadina

klida: no já jim to přeju, rád se zasměju :wink: :lol: jsem zvědavej na toho lazio amore z FP, vzhledem k tomu co mi pí?e, jim tam asi bude v?em dost nadávat a dostane ban :lol:

Tak jsem zavítal na forum lazia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u? tam jsou první ovce, tak?e tro?ku srandy

jen stručně, fakt mě pobavilo jak nás kopírujou... mají tam klidovu sekci Hráči, pak Přestupy a smlouvy, jen tak mimochodem výzvu k dávání odkazů do CODE, odkazy na ostatní strányk o laziu (slovy dva odkazy :lol: ) a dal?í... Chápu, ?e obě fóra jsou o fotbale, ale aspoň to pojmenujte jinak... :lol:

taky jsou dobrý návrhy hodností (ranků), nějak originálně ?e ...: "na testech-pred podpisem smlouvy-hrac-stridajici zolik-zakladni sestava-klicovy hrac-kapitan-vyslouzily veteran-legenda" byl jeden návrh, pak tam byl komentář "veď samozrejme ?e dá, ide len o to mať čo najoriginálnej?ie :)" .. haha, ok :lol:

dál jsem se dozvěděl, ?e mě nějakej černobílej juvehnusák z fotbalportalu nesná?í (já se mu vůbec nedivim :lol: ) a fakt mě rozesmálo, ?e jsem tam narazil na svou vlastní větu ("dej si 3x zdravas a 5x otcenas a bude ti odpusteno :lol: ")...

holt oni jsou tím prvním římským klubem, blablabla... ale ná? klub je vzorem tomu jejich, co? se evidentně přená?í i na fanou?ky, a to i mimo itálii...

LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!

Mimochodem, je tam ná? TottiAS22 alias Carlo Zampa, co? je mi teda upřímně fuk, ale Carlo Zampa by si rad?i dával rok do pití projímadlo, ne? aby zavítal na fórum lazie... :lol: to jen tak na okraj :wink:

Sushi napsal:
Tak jsem zavítal na forum lazia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u? tam jsou první ovce, tak?e tro?ku srandy

jen stručně, fakt mě pobavilo jak nás kopírujou... mají tam klidovu sekci Hráči, pak Přestupy a smlouvy, jen tak mimochodem výzvu k dávání odkazů do CODE, odkazy na ostatní strányk o laziu (slovy dva odkazy :lol: ) a dal?í... Chápu, ?e obě fóra jsou o fotbale, ale aspoň to pojmenujte jinak... :lol:

taky jsou dobrý návrhy hodností (ranků), nějak originálně ?e ...: "na testech-pred podpisem smlouvy-hrac-stridajici zolik-zakladni sestava-klicovy hrac-kapitan-vyslouzily veteran-legenda" byl jeden návrh, pak tam byl komentář "veď samozrejme ?e dá, ide len o to mať čo najoriginálnej?ie :)" .. haha, ok :lol:

dál jsem se dozvěděl, ?e mě nějakej černobílej juvehnusák z fotbalportalu nesná?í (já se mu vůbec nedivim :lol: ) a fakt mě rozesmálo, ?e jsem tam narazil na svou vlastní větu ("dej si 3x zdravas a 5x otcenas a bude ti odpusteno :lol: ")...

holt oni jsou tím prvním římským klubem, blablabla... ale ná? klub je vzorem tomu jejich, co? se evidentně přená?í i na fanou?ky, a to i mimo itálii...

LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!
LAZIE MERDA!

Mimochodem, je tam ná? TottiAS22 alias Carlo Zampa, co? je mi teda upřímně fuk, ale Carlo Zampa by si rad?i dával rok do pití projímadlo, ne? aby zavítal na fórum lazie... :lol: to jen tak na okraj :wink:
na jaký stránce je to forum Laziale?

někde na přede?lých stránkách tohodle topiku to najde?, nebudu to sem dávat podruhý.. :lol: :wink:

Jo , to by som mal asi poziadat o novy nick , ja neviem , napriklad "Mido" , tomu je to aj tak jedno , ten ma 28 a uz mal 18 klubov .

Inak mi to mame jasne lepsie , mne tam ani avatar nejde dat , navyse to maju strasne , ked si vezmes , ze tam mas krcmu a podobne hovadiny .

Ja som sa ta prihlasil hlavne kvoli Lazio amore , to je pohodak , a poznam zo Slovenskeho pokecu toho ss_lazio , ale je zaujimave , ze stale pise jedine VSS (Kosice) , a ze fandi odvtedy , odkdy Lazio prehralo na Sparte :lol: . :lol: :lol:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
ss_lazio , ale je zaujimave , ze stale pise jedine VSS (Kosice) , a ze fandi odvtedy , odkdy Lazio prehralo na Sparte :lol: . :lol: :lol:

DIVNÝ LIDI ! :lol:

forte02 ta neznasa , ale psst

:wink:

edit: jestli mluví? o nějakým tom juventohnusovi, u? to, ?e si to jméno nepamatuju, o něčem vypovídá... :roll: :lol:

Sushi napsal:
forte02 ta neznasa , ale psst

:wink:

edit: jestli mluví? o nějakým tom juventohnusovi, u? to, ?e si to jméno nepamatuju, o něčem vypovídá... :roll: :lol:

v avatare ma logo toho hnusneho tymu , a vzdy pise blbosti 8)