Koncim

Tak nám to řekni ty hlavičko.

Sice já VÍM, že hodnotit to nemůžeš ty, ale někdo objektivní (například Max nebo 90210, který se tu mihnou jen někdy a je jim ten každodenní drbací život na fóru dost u prdele - a dělaj dobře), ale pokud jsi tak chytrej, tak povídej.

Sushi napsal:
Tak nám to řekni ty hlavičko.

Sice já VÍM, že hodnotit to nemůžeš ty, ale někdo objektivní (například Max nebo 90210, který se tu mihnou jen někdy a je jim ten každodenní drbací život na fóru dost u prdele - a dělaj dobře), ale pokud jsi tak chytrej, tak povídej.

Ja som to tu uz povedal milion krat , nabuduce davaj vacsi pozor .

Hele vyliž si ty vědmo.
Já tady v tom topiku končim, stejně jako jinde kam vkročíš na tebe nebudu reagovat.
Your life, your choice.

takze jeste 1x a naposled:

dle meho si hlupacek, ale krom toho SE CHOVAS JAK NEVDECNEJ SOBECKEJ ZMRD.
je videt, ze nemaskamarady, nic te nezajima a nejsi pro nikoho, jako clovek, zajimavy.

Potom co si napsal brachovi, si pro me skoncil uplne.

bud si tady nebo jinde, mne osobne je to uplne putna, tady je to parta kamosu, kteri se znaji osobne anebo se v brzke dobe poznaji a ty se z ni sam vylucujes.

bud si zalzlej v ty tvy prdeli a dele, jak umis.

ostatnim bych jen zduraznil, ze dle meho je toto forum pro vsechny a doufam, ze nas tahle lidska demence nedonuti, nekoho odsud vyhazovat.

BAN SI MUSIS ZASLOUZIT, ty si zbytecnejsi nez makovy lizatko.

samozřejmě taky nechci, aby jsme tady odsad někoho vyhazovali, nebo podobně, ale tenhle kluk už těch šancí dostal myslím si, víc než dost.......a pohár trpělivosti jednou přeteče, což se stalo...

Pique napsal:
samozřejmě taky nechci, aby jsme tady odsad někoho vyhazovali, nebo podobně, ale tenhle kluk už těch šancí dostal myslím si, víc než dost.......a pohár trpělivosti jednou přeteče, což se stalo...

chalpe, ty vis, ze nechodim daleko pro slovo, ze se neschovavam, za neutralni kecy apod. ALE NECHCI, ABY TU NEKDY NASTALA SITUACE, kdy nekdo novy, jiny, mladsi, strasi, ..bude vyhozavano..Carlo inclusive

Hele , spravte si niaku fotecku , ramecek bude srdicko , dajte si tam niake pekne venovanie .

Otepluje sa tu .

Carlo napsal:
Hele , spravte si niaku fotecku , ramecek bude srdicko , dajte si tam niake pekne venovanie .

Otepluje sa tu .

už jsi tady, po třetí fakt naposled? :lol:

bože, ty jsi trapák, končím, ne, končím, ne, končím, ne...........
valibuku zasranej :Fuck:

Pique napsal:
bože, ty jsi trapák, končím, ne, končím, ne, končím, ne...........
valibuku zasranej :Fuck:

LOL , ze Valibuk , to si kukal asterixa,obelix a olympiske hry , alebo si kukal Huga Fantozziho ? :lol: :lol: :lol: