SUSIsr napsal:cau.
Carlo napsal:OK , banu sa tu asi nedockam , ako vidim , tak teda fakt sem uz nepridem , mam Vas uplne u prdele , hlavne teba pique alebo Joventic ci Memo Ochoa ?
Ciao susisr - fakt som sa na tebe bavil , pribehy s tebou , ako si tu pisal sranda veci , som rozpraval spoluziakom , ak sem raz prides do nasho mesta , mas tu silnu fanusikovsku zakladu
Klida - suchar , ale celkom v pohode , som sa s nim moc nidky nebavil
sushi . no jo , boss , vsetko vie , vsetko ma pod palcom, do vsetkeho sa vyzna . Hele , podla mna taky truba nie si , ale uz len to ze si CECH ta radi niekam , ze si s tebou nemozem rozumiet .
90210 - ale jo , uzivatel , s ktorym aj ked som sa niak hadal cez Albeho a Davida mi nejak nevadil , ma svoj nazor , a j ked casto nesuhlasim , ale je to iny pripad ako pique
GOODBYE .
Jo a pigi najdi si uz kamosov , samota ti neprospieva .
Sushi napsal:Carlo napsal:OK , banu sa tu asi nedockam , ako vidim , tak teda fakt sem uz nepridem , mam Vas uplne u prdele , hlavne teba pique alebo Joventic ci Memo Ochoa ?
Ciao susisr - fakt som sa na tebe bavil , pribehy s tebou , ako si tu pisal sranda veci , som rozpraval spoluziakom , ak sem raz prides do nasho mesta , mas tu silnu fanusikovsku zakladu
Klida - suchar , ale celkom v pohode , som sa s nim moc nidky nebavil
sushi . no jo , boss , vsetko vie , vsetko ma pod palcom, do vsetkeho sa vyzna . Hele , podla mna taky truba nie si , ale uz len to ze si CECH ta radi niekam , ze si s tebou nemozem rozumiet .
90210 - ale jo , uzivatel , s ktorym aj ked som sa niak hadal cez Albeho a Davida mi nejak nevadil , ma svoj nazor , a j ked casto nesuhlasim , ale je to iny pripad ako pique
GOODBYE .
Jo a pigi najdi si uz kamosov , samota ti neprospieva .
![]()
OPRAVDU CHCEŠ ABY TADY KDOKOLI Z NÁS PODOBNÝM ZPŮSOBEM HODNOTIL TEBE??
OPRAVDU JSI MI NAPSAL, ŽE "TAKY TRUBA" NEJSEM??
OPRAVDU VĚŘÍŠ TOMU, CO PÍŠEŠ?
FAKT SI MYSLÍŠ, ŽE NĚKOHO ZAJÍMÁ CO SI MYSLÍŠ, ZEJMÉNA PO TOM VŠEM, CO JSI TU PŘEDVED???
Čus, lazio merda.
nejsme malý děti ty sýjůlejtre...Carlo napsal:Chcel som si kuknut , co ste mi napisali , cakal som horsie .
See you later .
Sushi napsal:nejsme malý děti ty sýjůlejtre...Carlo napsal:Chcel som si kuknut , co ste mi napisali , cakal som horsie .
See you later .
Giovanni napsal:CARLO: kurva uz! bud se chovej konecne normalne a pis tady jako ostatni, a nebo se fakt seber a bez nekam!!!
czech pleaseCarlo napsal:Giovanni napsal:CARLO: kurva uz! bud se chovej konecne normalne a pis tady jako ostatni, a nebo se fakt seber a bez nekam!!!
Matres tiho .
Nech ho Pique, když se probere a začne se chovat jako člověk (HOMO SAPIENS SAPIENS), tak tu klidně může bejt... není nás zas tolik, abychom mohli lidi vyhazovat. Já osobně nebudu vyhánět nikoho, aspoň mě zatím nenapadá žádnej pádnej důvod (samozřejmě když sem někdo přijde a začne vyřvávat že holocaust nebyl, tak půjde...). Obecně se mi idea vyhazování navždy nelíbí. Ale každý svýho štěstí strůjce a Carlo si to svoje fanouškovství minimálně v rámci tohodle fóra pořádně zavařil (a nevím kde jinde se romanisti scházej). Teď je to na něm, buď přestane psát kokotiny (nebo nejlépe přestane na nějakou dobu uplně psát, ať si od něj osazenstvo fóra odpočine) nebo pojede to svoje (do čehož zahrnuju i tenhle topik) a BANy se budou prodloužovat tak, že se nakonec společně přirozenou cestou rozloučíme...Pique napsal:ježíš, co zas tady chce....... :roll:
bez se lecit :shock:Carlo napsal:Hele , ja som to vravel , ze nevydrzim , nech mi daju ban , ale oni nieeeeee .
Ja uz inak fakt idem , len som to chcel precitat , co ste tu pisali po tom , co som odisiel .
Sushi napsal:Protože seš chůdě co hledá trošku pozornosti a provokovat je ta nejjednodušší cesta.
:Ok: