Koncim

po tom náklade, čo tu poslednou dobou dostáva a ktorý si sám objednal, musí byť asi masochista...

Neviem , ale som ako nadrogovany , ked sem raz dojdes , uz potom jednoducho musis .

Ako ked si das cigaretu , na 2den si musis zapalit znova .

Carlo napsal:
Neviem , ale som ako nadrogovany , ked sem raz dojdes , uz potom jednoducho musis .

Klidně si dej cígo před jídlem i po jídle, ale u tebe to je jako bys ho namáčel v čaji nebo ho kouřil naopak.

Sushi napsal:
Carlo napsal:

Klidně si dej cígo před jídlem i po jídle, ale u tebe to je jako bys ho namáčel v čaji nebo ho kouřil naopak.

Ja by som ti zas odporucil aby si nie len na veceru ale aj na ranajky vysadil vtipnu kasu .

Sorry ze sa vam tu cpem (kdeztak pisem do mojej temy) :hahaha: ale radim tuto "RIMSKEMU CISAROVI" ako sa prihlasit , ale niak mu to nejde :smoke: , tak ma nelocknite .

Vas stary dobry priatel Carlo .

P.S Forza Aquilani

Mně připadá, že poslední dobou (co jsme párkrát vyhráli a začlo se hrát po repre pauze :mrgreen: ) to tu zas ožilo...

Jinak jako vždycky, podle mě referendem neprojde a já pro něj hlasovat nebudu :lol:

hele... já jsem teď v Římě a nejsem tu moc často a když tu jsem, tak všechno jen tak prolítnu... jestli h tady fakt chcete, otevřete si topik s hlasováním.

ale já ho kontaktovat nebudu... a jak řekne jeden blábol, tak zas letí :mrgreen: už si nepamatuju co mi napsal, přes PM i veřejně, ale vím, že mě to dost rozesmutnilo.. :?

90210 napsal:
normalne mu to odemknete na mou zodpovednost a nic mu nerikejte.

not a bad idea... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

prubnem? chci číst pár názorů... max, klida, principino a spol., ale i ostatní co píšou míň/jsou tu kratší dobu...