KL: ROMA- CSKA Sofia

Borci po dlouhé době to neuvidím ...jedeme k vám do Tater...hlavně se nikdo nezranit a mohl by zarotovat no...rozstřílejme je :tlesk:

Mohli by si od začátku projednou zahrát Reynolds, Kumbulla, Calafiori, Diawara, Shaarawy nebo Shomurodov...
Nebo aspoň někteří z nich. Ale Žozé té rotaci moc nedá, tak uvidíme.

daje

Mourinho to měnit nebude, bohužel.

Klidně bych se nebál zkusit to takhle:

Fuzato - Reynolds, Smalling, Kumbulla, Calafiori - Diawara, Villar - Pérez, Pellegrini, El Shaarawy - Mayoral

Pak střídat Šomurodova, Boveho a Zalewskiho.

Ale reálně to bude Patrício - Karsdorp, Mancini, Smalling, Calafiori - Cristante, Diawara - Pérez, Pellegrini, El Shaarawy - Šomurodov

Daje!

Ja mám pocit, že s každým novým trénerom je úvod fantastický. Chlieb sa zvykne lámať zvyčajne okolo decembra či januára.

Dúfam, že Konfeligu nevypustíme a uhrá to aj B tím.

scr

Bruntix napsal:
Ja mám pocit, že s každým novým trénerom je úvod fantastický. Chlieb sa zvykne lámať zvyčajne okolo decembra či januára.

Dúfam, že Konfeligu nevypustíme a uhrá to aj B tím.
Jenže Mourek chce úspěchy a je součástí týmu ne jen panák co očekává respekt hráčů. Tak myslím že dnes žádné Bčko kopat nebude, ale jede se pekne do plnejch

Sent from my iPhone using Tapatalk

OFICIÁLNÍ FORMACE

ŘÍM:  Rui Patricio; Karsdorp, Mancini, Smalling, Calafiori; Villar, Diawara; Carles Perez, Pellegrini, El Shaarawy ; Shomurodov.
K dispozici :  Fuzato, Reynolds, Ibanez, Kumbulla, Cristante, Veretout, Zaniolo, Mayoral, Abraham, Darboe, Zalewski, Mkhitaryan.
Trenér: Mourinho.

Docela dobrá sestava, taková vyvážená. Akorát měl dát Fuzata. Daje hlavně bez nervů, bez komplikací

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Mám

http://live.jokerswidget.org/freelivematch/9268262911442740.html

a v HD. I když koukat se na to moc nedá, co ta naše obrana předvádí :D :D

ty krávo to byl zas krásnej gól
co jsme dostali, jsem neviděl, uspával jsem dítě
takže já zatim 1:0 8)