kappastore.com

mohl bych mít i bráchovo XL, ale L mi není malý, takže ok :Ok: snad teda to bude ok i po vyprání :mrgreen:

se koukneš na srazu někdy, já ani nevím kde máme foťák :mrgreen:

prostě uvidíš voe :lol: stejně to nemám jak hodit do kompu, už několik dní hledám ten drát, abych si dobil mp3ku... nikde nic :ajajaj:

líbí se mi ty trička s límečkem, ale nemá s tím objednávaním žádné zkušenosti :(

musíš se tam regnout, přihlásit a kliknout na vložení něco privilegia nebo tak něco... to se ti zobrazí po přihlášení jako, odkaz... no a pak tam někde je něco jako vložit heslo... tam dáš to co jsem psal... a jedeš :)

poštovný se neplatí, platí se kartou

ty ceny jsou fakt pošahaný, například mini míč za 5 euro, trenky za 11 nebo štulpny za 5 asi jsou fakt pošahanost

ceny jsou vlastně poloviční vůči těm co tam jsou napsaný

tak pro změnu je na kappastore další sleva, zase 50%, do konce června tušim... nás chtěj zruinovat

jen aby se to nepletlo, znamená to že uvedený ceny jsou po vložení kódu ve skutečnosti poloviční :oops:

na kappastore jsou opět slevy - do zítřejší půlnoci (3/7/2009) stojí dres 14 euro.

Hustý!

38584724318

tohle je kód na slevu

SUSIsr napsal:
Sushi napsal:
na kappastore jsou opět slevy - do zítřejší půlnoci (3/7/2009) stojí dres 14 euro.

Hustý!

38584724318

tohle je kód na slevu
kupujes neco?

já nevim, už toho máme hodně, ale ty mikiny po mě hrozně mrkaj

Sushi napsal:
SUSIsr napsal:
Sushi napsal:

Hustý!

38584724318

tohle je kód na slevu
kupujes neco?

já nevim, už toho máme hodně, ale ty mikiny po mě hrozně mrkaj
ty vole mikca za 800

kterou jeste nemam?:))))))))))))))))))))))))

no nic, asi se na to vyseru

mam tri mikiny a pet tricek, i kdyz je to levny, tenhle mesic bude neco stat :oops: :oops: :oops: :oops:

je to neúnosně levný, uplně je mi z toho zle

nevim jestli si to uvědomuješ, ale naše první mikiny (zvlášť ta tvoje) stály asi 689x víc :oops: :mrgreen:

Sushi napsal:
je to neúnosně levný, uplně je mi z toho zle

nevim jestli si to uvědomuješ, ale naše první mikiny (zvlášť ta tvoje) stály asi 689x víc :oops: :mrgreen:
njn :oops: