kappastore.com

mam okolo 320 eur , hadam 25 na toto triko si niekde tam najdem :p

Code:
http://www.kappastore.com/it/colori.asp?IDReparto=57&IDCategoria=0010&IDSquadra57=2154&Brand=3&Style=01US5&Version=0&Team=ASR&col_cod=902

stare nestare , super cena to je :O) .

jojo, megaslevy
a je možný, že pokud je nedoprodaj, že půjdou ještě dolů s takovejma těma hromadnejma slevama... a neplatí se poštovný
kdo si chce koupit dres, je to pro něj nejlepší volba...

A ked triko stojí 20 eur , dokopy s tým poštovným a zo všetkým kým to dorazí na Slovensko , kolko to bude stáť ?

Code:
http://www.kappastore.com/uk/taglie.asp?cambiaImmagine=true&IDMagazzino=&IDReparto=57&IDCategoria=0026&IDSquadra57=2154&IDsd=2154&Brand=3&Style=01WI2&Version=0&Team=ASR&colore=901&colore_desc=White

zajtra musim spojazdnit paypal :)

dobře vypadá župan... ale nejvíc bych chtěl tu věc kolem krku, jak nosej všichni v zimě a nikde to není

čekám na posezonní slevy... dres a spoustu triček na mě bude čekat

A viete to cez kappastore objednať ? niake rady , triky že by sa Vám tu ráčilo rozpísať ? 8) :wink:

klida napsal:
dobře vypadá župan... ale nejvíc bych chtěl tu věc kolem krku, jak nosej všichni v zimě a nikde to není

čekám na posezonní slevy... dres a spoustu triček na mě bude čekat

Roma sotre, cca 25 euro
koupil jsem to vosovi k vánocům...

Carlo napsal:
A viete to cez kappastore objednať ? niake rady , triky že by sa Vám tu ráčilo rozpísať ? 8) :wink:

nemám teď čas, ale je to easy, a když si projedeš celej tendle topik, nejspíš už to tu někde je napsaný

pri registrácii treba vyplniť aj fax :eek:) ? Potom je tam niaky kod niakeho uctu , pisu ze nemusim vyplnit , mal by som ho , ci nie ? Je to pri registrácii .

Hej , ale pri tom ako je meno , priezvisko , username a tak je niečo , a ked som to dal do translátora mi to preložilo ako niaky kód alebo čo , ale písali tam , že to nie je povinné , že to netreba , ked som klikol na viac detailov o tom . Takže číslo tej kreditky alebo čo to je už pri registrácii ? Inak celkom chápem , nome , cognome sme sa učili aj v škole to Cittŕ my translator preložil ako mesto , som myslel , že sa to píše klasicky La Cittá .

píše, akorát ti to asi prohlížeč nezobrazuje :mrgreen:
jinak asi máš recht, číslo kreditky se vlastně myslím dává až na konci...

Carlo napsal:
Hej , ale pri tom ako je meno , priezvisko , username a tak je niečo , a ked som to dal do translátora mi to preložilo ako niaky kód alebo čo , ale písali tam , že to nie je povinné , že to netreba , ked som klikol na viac detailov o tom . Takže číslo tej kreditky alebo čo to je už pri registrácii ? Inak celkom chápem , nome , cognome sme sa učili aj v škole to Cittŕ my translator preložil ako mesto , som myslel , že sa to píše klasicky La Cittá .

ved si daj stranku anglicky ty trulo!!!! :lol:

Je vidět,že slev od Kappy využívá i trenér A-týmu 1.FK Příbram Karol Marko xD.Btw tenhle trenér byl kdysi v AS na stáži u Špalka myslím

JJ , Marko je Romanista , zistil som to ked hralo AS proti Madridu , veľa toho na Slovenské pomery trénerov a komentátorov a spolukomentátorov veľa vedel , hovoril , že bol u Spallettiho a síce sa to nesnažil moc dávať najavo ale bolo vidieť , že AS fandí :O) .

EDIT : A ked bol Rím v Košiciach , robil dokonca prekľadateľa , vraj má v AS veľa kamarátov :p .