kappastore.com

Code:
http://www.kappastore.com/it/offerte.asp?vetrina=4098&Id_Reparto=57

tady píšou něco jako že DNEŠNÍ nákupy jsou ještě 50% dolů, to by byl dres za 20... ale moc to nechápu... :? když ho dám do košíku, je furt za 40

italové říkaj že ne, akorát se někam musí vyplnit ten kód co je v tom textu a já nevim kam

REGISTERED USERS: click on “Log in” and insert your Username and Password and click on "SUBMIT”. Choose the option: "Would you like to activate a Discount privilege?" then click on "privilege Discount activation code", copy the discount code- 21391120713 -in the intended field and click on "Insert ".

už to mám, musíš dát log out a pak zas log in, pak se ti tam objeví jestli chceš aktivovat nějaký ty privilegia (nevim jak to je anglicky) a tam to rozklikneš, vložíš a je to.. :Ok:

dvě mikiny = 167 euro asi, to pak zbejvá ještě 33 hrubýho a tam už se nic nevejde, leda trenky a u těch nemaj velikosti

ještě ne ale už vim jak na to, koupíme si s bráchou mikiny za 42 asi, supr cena

já červenou, on tu co máš ty

ty víš jak na to?

ještě jsem k tomu nedospěl....

to je strašná odpovědnost teď na mě s tou mikinou, já myslim, že ti bude akorát, ale zase se mi líbí, jak jí nemam přesně do pasu, ale trochu delší

a zkus si ten ověřovač velikostí, asi podle toho, bych se rozhod, bejt tebou

Code:
http://www.kappastore.com/it/pop_verifica1.asp?lingua=it

já zase preferuju trochu kratší, tak si vezmu teda to L...

diadoru Řím mám L, je malá a líbí se mi, tak ot bude good... mikiny neŘím jsou zas všechny velký tak to bude good... a brácha říkal že chce XL, to asi jo :mrgreen:

ok, díky :Ok:

jinak teda, dej log out, pak dej log in a budeš tam mít dvě nabídky na další stránce: nevím jak to bude anglicky, ale jedno z toho bude získání slevy prostě... klikneš na to a otevře se ti takovej dotazník... tam asi uprostřed rozklikneš zase něco o tý slevě a otevře se ti pop up... tam dáš ten kód a ok a uložit... řekne ti že to proběhlo správně...

pak si to objednej, jak to dáš do košíku budeš mít furt původní cenu, pak dej jít dál a už tam bude jen půlka... min. 50E, max 200E hrubýho.

podle toho měřiče jsem XL :? myslíš že bych tu tvojí oblík? vidíš vole, kdybys mi jí pučil :mrgreen:

poštovný myslim není, jinak já to vezmu z tátový karty a dám mu prachy

jsi tam ještě nic nekupoval?

pay pal tam je myslim taky, s tátou to budem brát přes kreditku

tak já nevim, lepší velká než malá :?