Á tak som tu. Už pri živote. Na úvod poviem, že neznášam pastu, pfuj s tym alkoholom!
Tak ako povedal Pupo, z autobusky musel najprv dojst na železnicu, kde som medzitym ja pobehoval s šálom nech ma vidí. Došiel ale, došiel pastoš a kým došiel carlo meškajúcim vlakom, tak sme stihli jedno pivo

. Tak došiel Carlito a šli sme.
Futbal začal, začali sme aj my sypať jedno za druhým a zo samotného pubu sme vychádzali značne radostní. Pupo skvelá vec, že došiel z veľkej diaľky, pôsobil múdro a uvážene, škoda ale, že nemôžeš hrať futbal, tenis, čo len chceš lebo nemáš s kým. Dojdi do blavy, ja ti dám dres

. S carlom sme mali o čom rozprávať, fandíme šali, i keď on je asi taký šaľan jak Ljajič Srb, trochu serie na to.
Bez tej brzdy mi tam potom nesadla ta (fuj) slivovica od pasty, tak som to rozdychaval, ale ustal som to no. Na intráku sme prešli bez problémov, taktika ako lusk. Tam to uz islo ako pisal pasta, zavolal som kamošov ešte, jeden mimochodom Srb, vypili sme to. Potom bol michal (pasta) hladný tak mi vytiahol z chladnicky párky. Tie som ochutnal dvakrát, stále super...

Ráno bolo ťažké, ja som mal ťažký v podstate celý deň. Akurát dnes to je okej.
A mozno som na nieco zabudol, alebo to nie je dolezite. Na konci este, ked sme s pastoom odchadzali z pubu tak sme sa hadali s jednym barcelončanom, ktorý nefandi kalciu kvoli kalciopoli a fandí barce, lebo su naj a tak.
Skvelé poznať nových rimanov, ale ako tu už písali asi všetci, čím viac, tým lepšie. Na poslednú chvílu sa odhlasil FEROAS, danko nenapisal čo s ním. Na leto, pripadne jesen naplanujeme niečo a dáme to dokopy dúfam. Celkovo teda super zraz, ja som sa bavil. Idem po mobil, nech tu dám fotky.