Jarny zraz fans cz - sk

tak zmena v Bratislave budu 14:05 at se muzu prospat dele :D budou tam slovaci a jeden moravak :daje: a urcite to bude dost dobra akce :roma:

Ked tu budeš Tony tak hoď zastávku na ktorej vystúpiť, ja už si to potom pozrieť viem, len neviem nájsť názov najbližšej zastávky ...

Serus, idem na to.

Zastávka Lafranconi, o par metrov nizsie nej je na foto cervena strecha, to je ten pub, Machnáč.

https://maps.google.com/maps?q=Lafr...spn=59.337006,79.013672&oq=lafrancon&t=h&z=18

Z hlavnej stanice idu autobusy 93 resp. ine cisla, teraz ma nenapadnu smerom do petrzalky, ktoré stoja na zastávke ZOCHOVA. Tam treba prestupit na autobus 31/39 a doviest sa na zastávku lafranconi. Potom to je par metrov, vidno to na fotke.

Postup: Vystupenie na stanici, nastup na 93, vystup na zochovej, nastup na 31/ 39 , vystup na lafranconi a zist par metrov dole.
http://imhd.zoznam.sk/ba/planovac-c...ica&z1k=z564&spojeniekam=Lafranconi&z2k=z1325

Dodam este, ze Pasta dojde na hlavnu stanicu okolo druhej, tak ak dojdete skor niekto, kludne mozte pockat tam a ist s nami potom.

Vedeli by ste aj na mna pockat na stanici ??? Pridem o 14:00. Tony nemohol by si mi poslat do spravy cislo, keby nieco

Inak otvaraju to o 15:00, tak ratajte s tym, ze prve minuty zmeskame asi, ale mozno otvoria par miut skor...

A ci dojdes o 1 alebo o 4 je len na tebe, ale asi ma vacsi vyznam dojst skor

Tony napsal:
Inak otvaraju to o 15:00, tak ratajte s tym, ze prve minuty zmeskame asi, ale mozno otvoria par miut skor...

A ci dojdes o 1 alebo o 4 je len na tebe, ale asi ma vacsi vyznam dojst skor

ale ako vedia že dojdeme, a že nám majú zapnúť ASko, však ? :D

ErPupone napsal:
tak ja teda budem v Ba o 13h na stanici mam tam teda pockat na zbytok ktori pridu o 14?

jak chceš :) ja dojdem o tej 14tej .

Tony a pasta, vy by ste namna mohli počkať, alebo ja na Vás, dojdem teda o tej 2hej :) Keby niečo, telefon teda na teba mám Tony, tak zajtra see ya ....

JA dojdem pupo skor teda, pockame na nich, mi tu hod cislo, resp. mi zavolaj zajtra okolo pol 2