Jarny zraz fans cz - sk

pořád čekáme na nějaký podrobný info, jak bylo, kdo musel zůstat celou noc v Blavě, protože je Candreva píča, a jak pokračujou na plány na vytvoření samostaného slovenského fóra

Kedže ste tak hrozne zvedavý, napíšem pár teplých slov, ale lepšie by to asi vedeli popísať ostatný....

Prišiel so na hl. stanicu v BA ako posledný, pretože naše železnice su jeden velky zmatok, takže miesto 14:00 som došiel o pol 3, ale aj tak sme zápas stihli v pohode. Odkaz pre všetkých, ktorí by raz chceli spáchať samovraždu, tak sa prosím nehádžte pod vlak, zbytočne tým naserete len ďalších ľudí .... Takže sme o pol 3 vyrazili smerom na MHDčku- bol som tam Ja, Tony, Pasta a Er Pupone.

Pub bol veľmi vpohode, vpohode ceny, aj ked sme pili Corgona, dalo sa :D Chalani boli vpohode, Er Pupone bol z nás najstarší a bolo vidieť že aj najrozumnejší, snad sa aj ja o pár rokov už umudrim :mrgreen:(BTW, nejak ťa neviem nájsť na FB). Pastovi tiež tiahne na 30, ale pil statočne :D Tony je vo veku jak ja, navyše je to fanúšik Šale na facebooku :D

Inak sme sa tak nejak zhodli, že Lazio bolo trapné, a mali sme vyhrať, tiež, že mal Gervov gol uznať, proste tých 1:0 sme si zaslúžili. 1. odišiel Er Pupone pred 7mou, ja po 9tej a Tony s Pastom netuším, ale myslím, že išli kaliť na intrák :D

Jo a sme určite za nejaký velky zraz !!!

Tak ja taky neco napisu :smoke: sraz byl podle mne kvalitni,byl jsem uz pred srazem lehce KO a to jsem nevedel co teprve prijde :D po Patku kdy probehla narozeninova party v Ostrave a Sobotnim sportovnim plese u nas doma uz to bylo na hrane jak budu v Blave vypadat ,ale rekl jsem ze to nejak dam vzdyt uz jsem zazil za zivot vice vikendu kdy se pilo 3 dny v kuse :smoke: cesta cajk neusl jsem :pipp: v hospe 4 fans AS fajn spolecnost ,ale i to stacilo na pobaveni :sala:zapas jsme meli vyhrat,ale co si budem rikat kvalita hry nebyla idealni,kdyz ty mrdky hrajou beton :zed: takze zapas herne nic moc :aaaa: je to skoda Borovicka by lepe chutnala pri vyhre,ale to se neda nic delat.O hospode uz tady bylo psano od Carla tak napisu co se delo potom :D zustal jsem ja a Tony cestou na koleje se otevrela slivovice :lol: Tony prezil to je hlavni :lol: bez brzdy mu sliva nesedla tak ji musel rozdchat,ale je to machr a na koleji uz ji pil v klidu (skoro) :Ok: pozval jeste dva kamose pokecalo se o zivote atd.nejaky ten drink(sliva) se dal pivo taky bylo,takze vse v poradku plus bonus parecky Tony o nich muze vypravet :p spat nevim v kolik se slo to uz bych chtel vedet hodne :lol: kazdopadne rano se celkem dobre probouzelo cekal jsem to horsi :mrgreen: to neplati,ale na cestu zpet do Puchova to slo jeste prezit tam Tony jel svou cestou ja taky svou,diky za vse kamos :Ok: horsi a krute bylo dalsich par hodin!!!!kvicel jsem jako prase bylo to takove male peklo,ale niceho nelituju pojedu zas a vsude,kdyz nejaka takova akce probehne :Ok: PS:a asi probehne u mne na chate :smoke: v lete poradam fotbalovy turnaj tak by jsme se mohli hecnout a udelat tym AS ROMA :daje: to jen tak zaverem

nice! škoda že se vás nesjelo ještě pár navéc :Ok:

gól byl bohužel offside a nejsme juvehnus...

pasta pil statečně? co já pamatuju, pasta přechlastá 600 dánskejch studentů

Sushi do mesice jedu do Prahy tak asi nekam zajdem pokud budes mit cas na pivko a tak :mrgreen: 600 danu neprepije jednoho moravaka :smoke: :lol: ted v Praze zas delaji bordel je treba jim nalozit at se chovaji jako doma a ne jak prasata

Sushi napsal:
pasta pil statečně? co já pamatuju, pasta přechlastá 600 dánskejch studentů

som sa zle vyjadril, myslel som to ako, že keby tam pastovi objedname 20 boroviciek on to ani neucíti :skod:

jo, tak to jo :lol:

pasta, jasně, ale preferuju víkend, už to není, co to bejvalo... ale pár piv klidně dám :lol:

na juve jsem nejspíš v ŘÍMĚ

take nepis Carlo ze som najrozumnejsi :skod: Vela razy sem pisem infantilne haha a neuvazene napr. ten hlod ze Gerv je nas najtechnickejsi hrac :lol: apropo ak bolo na mne vidiet ze som taky otupeny spomaleny akoby nafetovany tak nic take nie som fetak len mam problemy z depresiou a z toho som taky otupeny. :aaaa: Sranda bola ze Tony ma hladal na zeleznicnej stanici a ja som bol na autobusovej. Pisalo sa tam na fore viac menej ze chalani pridu vlakmi ja som sa asi zabudol zmienit ze pridem autobusom a ze budem na autobusovej stanici. No napokon sme sa nasli. Chalani v pohode skoda ze nas nebolo viac.

ja moj oficialny ucet na fb uz nemam. Myslim, ze tych cca 5r stacilo. Zacalo to tak ze som tych cca 80 ludi co som tak mal z jedneho dna na druhy vsetkych do jedneho vymazal a kratko nato po Novom roku som ucet zrusil uplne. Potrebujem sa inak zamestnat nez mat nutkanie sliedit co je tam zas nove.Dalej ma forumnepusti pisat

ErPupone napsal:
ja moj oficialny ucet na fb uz nemam. Myslim, ze tych cca 5r stacilo. Zacalo to tak ze som tych cca 80 ludi co som tak mal z jedneho dna na druhy vsetkych do jedneho vymazal a kratko nato po Novom roku som ucet zrusil uplne. Potrebujem sa inak zamestnat nez mat nutkanie sliedit co je tam zas nove.Dalej ma forumnepusti pisat

cože? :mrgreen:

Sushi napsal:
ErPupone napsal:

cože? :mrgreen:
pisal som cez moje full HD TV a jednoducho ma to nepustilo dalej pisat neviem preco. Ci to je nejak cez tv obmedzuje znaky alebo co?