FORUM

Je to tu take psycho , su tu fazy , kedy si kazdy z kazdym pokeca , fazy kedy sa nekeca vobec (to tu uz davno nebolo) , fazy kedy na seba nadavame (95%) , a fazy kedy kazdy miluje kazdeho(to tu hadam este nebolo) .

Trabras to je lepsie , ako na forum Interistov , kde je skecia navstevnost fora(alebo proste nieco take) , a tam pise jeden , toto je uz moj 200 prispevok , juchuu , dalsi npapise , ja uz zaostavam len o 10 prispevkov , co nevidet ta dobehnem .

Je to tu good .

stejne je zajmavy ze klub jako Rim ma v cesku takovy fandy....to bych prave cekal spis takovej pokec na Interu nebo na Juve ci na Milanu...a ze zrovna my...jen tak dale :asroma:

Moc niektory kecaju , a uplne zvytocne , to sa mi vobec nepaci , mali by si uvedomit kde je limit , pretoze je celkom mozne , ze tu niesu ani rok , a uz maju 2200 prispevkov .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Moc niektory kecaju , a uplne zvytocne , to sa mi vobec nepaci , mali by si uvedomit kde je limit , pretoze je celkom mozne , ze tu niesu ani rok , a uz maju 2200 prispevkov .
ze CARLO? :lol:

2201 :wink:

prestáva sa mi tu páčiť. po chvíľke kľudu je to tu zas zasraté offtopicom odhora až dolu, navyše sa sem začínajú ťahať xenofóbno-patriotistické reči o ktoré ja, ako "Čechoslovák" nestojím, vždy som sa im vyhýbal a za srandu ich nepovažujem teda ani náhodou.

asi sem na čas prestanem chodiť a uvidím ako sa to tu vyvinie.

je mi z toho trochu smutno... :hell:

OK , je jasne , ze bandieru asi najviac stvem ja , a to 80% ludi na tomto fore , takze Danko nedhlasuj sa , OK ? Ja sem prestanem chodit .

Sushi napsal:
neblázni danko, znáš bráchu :wink:

ja to nedávam na vrub (iba) jemu, on s tým ani nezačal?

ale proste... napríklad, to čo sa zas rozpútalo v topicu o banoch je už vážne na permanenta a človeka to vyslovene demotivuje otvárať ďalší topic so strachom, čo sa tam dočíta... :aaaa:

nič, nechcem tu byť za Esmeraldu.

Esmeralda je velmi dobre dievca , ale Lucio Malaver jej robi zo zivota peklo , mala by sa dat dokopy z Jose Armandom , a Graziela s Adrianom .

Carlo,tak si třeba do prdele založ forum Telenovely...popisovat ve foru FORUM Esmeraldu a její pošahanou rodinu,to je fakt moc...

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
Carlo,tak si třeba do prdele založ forum Telenovely...popisovat ve foru FORUM Esmeraldu a její pošahanou rodinu,to je fakt moc...

že se necháš tak lehce vytočit, jako bys ho neznal

Pique napsal:

když tu někdo asi 5x píše STOP OT a on i po 6tý začne...to už je moc

OK , je jasne , ze bandieru asi najviac stvem ja , a to 80% ludi na tomto fore , takze Danko nedhlasuj sa , OK ? Ja sem prestanem chodit .

:roll:

to by ma mrzelo, fajn by bolo, keby si bol, zase ten starý TottiAS22, s ktorým som vedel kecať na icq 5 hodín. :pray: :wink:

Esmeralda je velmi dobre dievca , ale Lucio Malaver jej robi zo zivota peklo , mala by sa dat dokopy z Jose Armandom , a Graziela s Adrianom .

toto, toto je presne ono!

patrí to sem, kurva?

nepatrí.

pozri kľudne to sem napíš a ja sa na tom z chuti zasmejem, poznáš ma.

ale pre Boha živého, prečo zrovna do topicu FÓRUM, ktorý je mienený (relatívne) vážne?

Pique napsal:

když tu někdo asi 5x píše STOP OT a on i po 6tý začne...to už je moc

Nebrec

Max

ma che cazzo stai a di!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Max napsal:
ma che cazzo stai a di!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Aj ty na to koukas ?