Florenzi

Karsdorp (bude-li zdráv) > Florenzi.
Problém je ten Bruno.
Upřímně, hlavní důvod, proč hraje v PSG základ, je, že Bakker je podprůměrný hráč a moc bych se divil, kdyby ho v létě Pocchettino nevypakoval, nekoupil RB do základu a z Floreho udělal toho "12." hráče.
Čímž v žádném případě nechci tvrdit, že Flore neměl zůstat. Měl, právě místo Bruníčka.

Tenhle příběh nedopadl, jak měl. A hodně mě to vždycky mrzelo a mrzí. Škoda.

To si vzpomínám, nechtěl si podpis?
Chtěl jsem fotku, já už to tady psal před těma X lety. Jsi dobrej, že si vzpomínáš. :) Jsme byli na stadionu brzy, byl poloprázdnej, Florenzi stál pár metrů od nás na hřišti, tak jsem ho poprosil o fotku, ale odpověděl jen after, ale jakým stylem arogantním. Aspoň , že pak zápas byl top, bylo to 3:3. :)

Chtěl jsem fotku, já už to tady psal před těma X lety. Jsi dobrej, že si vzpomínáš. :) Jsme byli na stadionu brzy, byl poloprázdnej, Florenzi stál pár metrů od nás na hřišti, tak jsem ho poprosil o fotku, ale odpověděl jen after, ale jakým stylem arogantním. Aspoň , že pak zápas byl top, bylo to 3:3. :)
A rovnako aj ja som ti už vtedy písal že je hlúposť posudzovať človeka podľa jedného momentu. Navyše súdiť človeka na základe toho že akým spôsobom to povedal tak to je fakt extrém.
Každý hráč má iný spôsob prípravy, iné nastavenie. Tých vysvetlení nato môže byť veľa. Nikdy nemôžeš vedieť ako sa vtedy cítil čo si myslel alebo čo riešil. Predstava že hráč musí byť vždy zakaždu cenu vždy milý je utopia.
Čiže ešte raz hovoriť o niekom že je namyslený blbeček kvôli jednému momentu je nezmysel

Naopak Florenzi bol veľký srdciar pamätám si ako plakal keď musel odísť.
Škoda že končí tešil som sa že mu ešte zafandim niekde v Lecce

A rovnako aj ja som ti už vtedy písal že je hlúposť posudzovať človeka podľa jedného momentu. Navyše súdiť človeka na základe toho že akým spôsobom to povedal tak to je fakt extrém.
Každý hráč má iný spôsob prípravy, iné nastavenie. Tých vysvetlení nato môže byť veľa. Nikdy nemôžeš vedieť ako sa vtedy cítil čo si myslel alebo čo riešil. Predstava že hráč musí byť vždy zakaždu cenu vždy milý je utopia.
Čiže ešte raz hovoriť o niekom že je namyslený blbeček kvôli jednému momentu je nezmysel

Naopak Florenzi bol veľký srdciar pamätám si ako plakal keď musel odísť.
Škoda že končí tešil som sa že mu ešte zafandim niekde v Lecce
No musel odejít, protože dělal zle v kabině, na to bych taky nezapomínal. :)

Bylo to divné
Krasnej článek o tom a o něm vyšel na ultimo uomo, dlouuuhej
Nevím, jestli to někdo čtěte, třeba přes překladač