90210 napsal:/quote]
:!: Inglorious Basterds napriklad. Ze ustup zo slavy... :aaaa:
Carlo napsal:Nolanove filmy su imho super , najslabší je Insomnia a aj tomu som dal 4*
90210 napsal:Od Basterds jsem cekal mnohem vic, puvodni plan byl, ze v antinazi bande bude Van Damme, Segal, Norris, Lundgren a spol., tj. eighties akcni hvezdy, tento napad nakonec realizoval nekdo jinej a v trochu jiny podobe, Tarantino tam nakonec obsadil svy kamose - ubozaky s charismatem papundeklovy zdi typy Eli Roth, coz byl nejvetsi castingovej omyl jeho kariery. Evropsti herci ale byli fajn, wtz.
Jeho segment v Grindhousu uz ale byla uplna slabota.
Tak to aspon vidim ja.
Sushi napsal:taky že jsem expendables nebo jak se to jmenuje neviděl...
Sushi napsal:star wars jsou hrozná zbytečnost. viděl jsem útržky.
Carlo napsal:Uz dlhšie sa chystám na Sherlocka 2 , ale mám fakt hrozného tušáka že to bude hrozná nuda ..... no mám v zálohe Hanebných parchantov tak uvidím ....
Carlo napsal:Uz dlhšie sa chystám na Sherlocka 2 , ale mám fakt hrozného tušáka že to bude hrozná nuda ..... no mám v zálohe Hanebných parchantov tak uvidím ....
Pique napsal:Carlo napsal:Uz dlhšie sa chystám na Sherlocka 2 , ale mám fakt hrozného tušáka že to bude hrozná nuda ..... no mám v zálohe Hanebných parchantov tak uvidím ....
na Sherlocka jsem byl v kině. A bylo to super :Ok: Ještě se mi líbil film Havran![]()