Filmy, serialy, ...

/quote]

:!: Inglorious Basterds napriklad. Ze ustup zo slavy... :aaaa:[/quote]

Od Basterds jsem cekal mnohem vic, puvodni plan byl, ze v antinazi bande bude Van Damme, Segal, Norris, Lundgren a spol., tj. eighties akcni hvezdy, tento napad nakonec realizoval nekdo jinej a v trochu jiny podobe, Tarantino tam nakonec obsadil svy kamose - ubozaky s charismatem papundeklovy zdi typy Eli Roth, coz byl nejvetsi castingovej omyl jeho kariery. Evropsti herci ale byli fajn, wtz.

Jeho segment v Grindhousu uz ale byla uplna slabota.

Tak to aspon vidim ja.

90210 napsal:
/quote]

:!: Inglorious Basterds napriklad. Ze ustup zo slavy... :aaaa:

Od Basterds jsem cekal mnohem vic, puvodni plan byl, ze v antinazi bande bude Van Damme, Segal, Norris, Lundgren a spol., tj. eighties akcni hvezdy, tento napad nakonec realizoval nekdo jinej a v trochu jiny podobe, Tarantino tam nakonec obsadil svy kamose - ubozaky s charismatem papundeklovy zdi typy Eli Roth, coz byl nejvetsi castingovej omyl jeho kariery. Evropsti herci ale byli fajn, wtz.

Tak to aspon vidim ja.[/quote]

A tak o tebe je vseobecne zname, ze o fotbale a filmoch nic nevies, takze ti odpustam, synu.

Carlo napsal:
Nolanove filmy su imho super , najslabší je Insomnia a aj tomu som dal 4*

Yep, reziser je dobry. Az na to, ze jeho filmy su zakazdym remeselne skvele prepracovana nuda.

90210 napsal:

Tak to aspon vidim ja.

podle mě to bylo uplně super

a kdyby tam byli ti jak říkáš, nikdy bych na to nekoukal... taky že jsem expendables nebo jak se to jmenuje neviděl...

jak říká danko :mrgreen:

Sushi napsal:
taky že jsem expendables nebo jak se to jmenuje neviděl...

Dobre robis. Myslim, ze by si sledovaie tej sracky okamzite zaradil medzi, jak ty hovoris, "zbytecny veci." :mrgreen:

Expendables me nebavili. Vtip mel byt v tom, dat temto beckovym hercum konecne dobrou roli, Tarantino tohle prece delal odjakziva, vytahl ze zapomeni nejakyho herce, viz. Carradine a Darryll Hannah v Kill Bill etc., kteri se mu odvdecili a z jejich roli se stal kult. Basterds byl prvni film, ve kterym v tomhle selhal.

Co dodat, snad jen..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QsogswrH6ck[/youtube]

Inak k tomu Damonovi M. Tiez sa mi nejak nepaci, skor naopak je, podla mna jemu dost vyzorovo podobny, aj co sa tyka obsadenia vo filmoch, Mark Wahlberg. Ale toho mam narozdiel od Damona rad, ma kvalitne filmy, najradsej mam 4bratov, ale aj ostatne. Je to týpek, ale riadny

Pre mna je Damon rovnako ako Hanks herec , ktorý ma proste nudí , nemá žiadny zápal a ani charizmu .... Marka mám celkom rád i ked niekedy točí sračky ako ten Max Payne ....

Kamoš mi povedal , že nemôžem byť filmový fanúšik , ak som nevidel Star Wars a ja teda nevidel ani jednu časť .... ja moc na tieto sci fi fakt nie som , alebo ich skor nijak zvlast nevyhladavam , ale trebars Armageddon fakt milujem :D(ak sa to zaraduje do sci-fi) ....... su fakt Star Wars take super , že by som to mal vidieť ?

a Mám to začať kukať od 1ky či 4ky ? ?:D

SW jsem neviděl ani jeden díl a taky se celkem považuju za fanouška filmu :)

koukej na to od nejstaršího

SW je scifi kult podla mna, jedno z najlepsich fantasy filmov, famozny pribeh, charizmaticky herec (iba obi wan) . Ludia typu mlady skywalker, su ludia, na ktorych chyta clovek nervy pocas filmu, lebo je ako frodo, proste slaboch.

Kazdoapdne sw odporucam, a odporucam pozerat od jednotky, lebo dej zacina od jednotky, a pokracuje dalej starsimi dielmi. Kde je Harrison Ford, a to je uz teda typek. Rovnako aj Leia je dobra :-D

Star wars urcite ano.

Uz dlhšie sa chystám na Sherlocka 2 , ale mám fakt hrozného tušáka že to bude hrozná nuda ..... no mám v zálohe Hanebných parchantov tak uvidím ....

Carlo napsal:
Uz dlhšie sa chystám na Sherlocka 2 , ale mám fakt hrozného tušáka že to bude hrozná nuda ..... no mám v zálohe Hanebných parchantov tak uvidím ....

nezavidim taky vyber :-D . To radsej Rocky :p

Carlo napsal:

na Sherlocka jsem byl v kině. A bylo to super :Ok: Ještě se mi líbil film Havran :)

Pique napsal:
Carlo napsal:

na Sherlocka jsem byl v kině. A bylo to super :Ok: Ještě se mi líbil film Havran :)

:Ok: :Ok: :Ok:

Najviac ma na expendables 2 prekvapil herecký výkon Van Damma , mi prišiel hodne dobrý teda , asi to nebude také drevo jak Segal ....