Fan klub

Max

tak jestli na to nezapomenou v neděli vam přinesu ukazat par věci zajimavi co mam ( samozřejmě jestli mate zajem )

Keď u? nebudeme v Ríme, tak aspoň budeme mať kúsok Ríma so sebou, paráda... 8)

EDIT: A hlavne nefal?ovaného Rimana, samozrejme... :wink:

Tak máme po srazu (kde se nic nevyře?ilo, popravdě mě to asi nai nenapadlo, vzhledem k okolnostem :lol: první stres a pak radost). Ale pozitivem je, ?e jsme se sjeli (jako?e z koutů republik, ne ?e jsme se tam něčím sjeli ;) ).

Co ten ná? "slavnej" fan klub pota?mo Roma Club? :lol:

Kdysi tady byl tenhle seznam:

1)Sushi
2)SUSIsr
3)smurfik
4)Pigi
5)danko
6)Pique
7)scr
8)cambulak
9)Klárinet
10)rozy-acs

(+ kluci z "Roma Fans Praha"?
+ Honza z Giallorossy (majitel)?
-> k ře?ení osobně, ne tady..)

přihodil bych k němu mo?ná

11) Gon138

a určitě

12) Max

To máme nějakých 10-15 lidí třeba. Je?tě někdo? Ti uvedení do tho pořád jsou? Mám to vůbec ře?it? Nebo se na to vyka?lem?

Já bych to udělal, ale nerozdělím se na třicet kusů, abych si zalo?il Roma CLub :lol:

Jinak zajímavostí je Maxova zku?enost s UTR, tak?e případný dotazy asi taky na něj... a tak..

8)

Max napsal:
tak jestli na to nezapomenou v neděli vam přinesu ukazat par věci zajimavi co mam ( samozřejmě jestli mate zajem )

cha, "pár věcí"... kdy? si zpětně vzpomenu na ty desítky lístků a desítky fotek :lol: :wink:

Max napsal:
zkusim večer zavolat toho kamarada a zitra vam dam vědět :lol:

to je správnej přístup :wink:

čauec ho?i dlouho sem tady nepsal ale to nezname ze sem nechodim :wink: jinak ja jsem stale pro Sushi

jinak sorac ze sem neprijel na sraz bylo to v planu ale nemoc mi to nedovolila tak nekdy priste :wink: :)

Max

mluvil jsem z UTR a vypada to tak:
musi se zaplatit 50 eur za zalo?eni club,
250 eur ročně, cca 120 eur za transparent ( 4x1 metr )na ktery musi byt znak UTR + nazev ( praga roma club ? )
dal?i cca 50 eur za papiri z logem a cedulky pro člena
celkem cca 500 eur!!!!!
mame pak narok na jeden vstup zdarma pro ten co nosí na stadion
transparent, dostaneme nějaki věci od UTR ( nevim přesně co )
ale myslim si ze budou knyhy samolepky, mozna trička.
mu?eme udělat trička ?aly a cokoliv ale nemu?e na tom byt znak AS ŘIM!!!!
v?echny akce ktery pořadai samozřejmě jsou v řimě ( budeme zvani do řima ) na na?e nakladi!!!!
je potřeba myt sidlo ( giallorossa ?)
to je v?e
co si myslite?

Sushi napsal:
co myslite...

tři otázky...

Roma club?

Kdo z vás?

AIRC nebo UTR?

muj nazor -

zatim nic nedelat -

1) viditelne neni zajem

2) viditelne neni zajem§

3) viditelne neni zajem

jo a pak

4) je nas malo

5) zatim jen sporadicke vyuziti benefitu

6) zazemi v rime celkem mame

jo a pak

7) ty tim ztracis cas a vsichni na tebe jak na placatej

forza roma

Ja som samozrejme pro, ale musím súhlasiť so SUSIsr. Za súčasného stavu, keď je nás, čo sa doká?eme aspoň sem-tam zliezť asi 5 a pol, je to o ničom.
V súčasnosti je asi v ČR/SR jeden Riman na 300 km ?tvorcových, čo? je vá?ne málo... :?

danko10 napsal:
Ja som samozrejme pro, ale musím súhlasiť so SUSIsr. Za súčasného stavu, keď je nás, čo sa doká?eme aspoň sem-tam zliezť asi 5 a pol, je to o ničom.
V súčasnosti je asi v ČR/SR jeden Riman na 300 km ?tvorcových, čo? je vá?ne málo... :?

To byl je?tě velmi ale velmi optimistický náhled - 300 km2 je cca 17x17 km a na ka?dé této vzdálenosti bych chtěl toho Římana opravdu vidět... :-(

já jsem pro pořád, ale stejně je nás málo :cry:
a nikdo se tady ani nevyjádří.......... :?

ak tam nemoze byt znak AS Rim, tak s klubom asi nemaju take vztahy ako vraveli.co vraveli ludia z toho druheho fans klubu?