Facebook

Ty vole, ukažte mi prosím člověka, co ty stránky vede, teď jsem si pročetl, co tam předváděli u fotbalu včera, to fakt neomlouvá ani to, kdyby tomu člověku bylo 8 a trpěl nějakym autismem.

Maritazzi napsal:
Ty vole, ukažte mi prosím člověka, co ty stránky vede, teď jsem si pročetl, co tam předváděli u fotbalu včera, to fakt neomlouvá ani to, kdyby tomu člověku bylo 8 a trpěl nějakym autismem.

sú to holky :D

Carlo napsal:
Maritazzi napsal:

sú to holky :D

a je jim 8 :mrgreen:

Maritazzi napsal:
Ten jeden píše jako kluk, tim sem si jistej.

tak to je ten jeden týpek podla mna už si presne nepametám meno, ale myslím že Petr Král , jeho názory sú známe :

"Greco je vynikajúci lavý krídelník , ktorý tu lajnu skvele brúsi"
"Castan je paródia na futbalistu" a pod.

To je fakt Král? To bych chápal, ale ten zas nepsal jako uplnej dement, co se týče těch hlášek typu: "porazili jsme ac a inter, takže jsme fakt nejlepší!!!!!!!!!!!§"

ja si mylsím že je to on , lebo raz napísal ako administrátor a podpísal sa na konci svojim menom

Nasypal jsem si sůl do ran... vlezl na ty jejich FB stránky, co příspěvek, to perla a jako vrchol večera se vrátil Petr Král. :joooo:

Musím ale uznat, že se ten kluk snaží. Hlavně o to, mít tam obsah co nejvíc aktualizován.

Ja už nato ani nejak nemám slov :D :D :D