Facebook

Pekné poděkování týmu za milion fanoušků :tlesk: :tlesk: :tlesk:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wf8kmE7lXrI&list=UULttSYJ6kPtlcurY96kXkQw&index=1&feature=plcp[/youtube]

už začínam premýšlať že zruším moj lajk na tej Nellinej stránke , lebo sa tam akurát tak pravidelne nasieram tymi blbostami čo sa tam píšu :zed: :zed: :zed: :zed:

Carlo napsal:
už začínam premýšlať že zruším moj lajk na tej Nellinej stránke , lebo sa tam akurát tak pravidelne nasieram tymi blbostami čo sa tam píšu :zed: :zed: :zed: :zed:
Tam nejsem, za to mám už asi sedmý facebookový účet. Vždycky mě chytne nálada, kdy jsem nasranej na celej svět a nejčastěji sám na sebe, takže si smažu účet v domnění, že čas strávený u facebooku budu trávit užitečněji, třeba učením( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ). Tři měsíce si dám oddych a teď jsem tam zas....bída se mnou

Carlo napsal:

akorát jsem to smazal

Mna sere presne to čo som ja robil pred pár rokmi , veriť kazdej pitchovine čo sa objaví , písať o tom , polemizovať a ešte to blbo prekladať .......

Ty vole, teď pročítám ty komentáře pod tím komentářem k Udine na facebooku a jako nestačím se divit jak ostatní lidi koukaj na fotbal. To, že se neshodneme ohledně Zemana mi přijde normální, ale to co píšou ty lidi tam... Nevim jak na takový věci reagovat ani.

Já myslel, že to AS Roam fans cz/sk je tvoje? Myslím tim třeba Petra Krále a podobná individua.

Maritazzi napsal:
Já myslel, že to AS Roam fans cz/sk je tvoje? Myslím tim třeba Petra Krále a podobná individua.

no, to jak je napsaný celý capslockem je částečně moje (tam sdílím ty tvý články), pak je ještě jedno, to je nelinek a ještě někoho myslím...

nicméně petr král píše na to naše, a to je i podle mě nějakej podivín, co jako vůbec neví. já tam píšu pod nickem Maggica Roma...

Já se teda zatím bud držet diskuze tady, protože tam co občas vidím.. dneska jsem to viděl po dlouhé době a nevěděl jsem, jestli se smát nebo jak na to reagovat.

No doprdele, teď jsem si to přečetl :lol: :lol: :lol:

Michale, Ty jsi dobrej střelec :lol: :lol: :lol: Ale lépe bych to nenapsal :Ok: