daje roma 

Romulus napsal:ibanez to ne neskutocny dement !!!! vo vapne faul ??? vypadni uz z Rima ty labil--------------pauuu cnas drzi...
Romulus napsal:ibanez to ne neskutocny dement !!!! vo vapne faul ??? vypadni uz z Rima ty labil--------------pauuu cnas drzi...
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Tož ale Diawara mu to takhle prostě nemůže dát...Sushi napsal:Takhle klid couva před balónem jeden můj spoluhráč na hanspaulce, co nikdy nehrál fotbal a nevidí bez brejli, jebu ho po zápase celou cestu domů. Mancini za to tyvole bere i peníze.
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
danko10 napsal:Ja už nerozumiem ničomu.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Pau světově dneska. Podle mě mu někdo pošeptal, co tu Hugo napsal s tím Olsenem.![]()
![]()
![]()
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Pau světově dneska. Podle mě mu někdo pošeptal, co tu Hugo napsal s tím Olsenem.![]()
![]()
![]()
Hrozně důležitá výhra.
Teď bude potřeba omezit marodku, vrátit zpět Smalla, Mikiho, snad nebude vážnej Spina...
Ještě to není úplně ztracený letos.
daje![]()
![]()
![]()
Sice je hrdinou, ze chytil pencli a měl pěkný zákroky, ale ty nohy má levý, nebo si obouva obracene kopačky. Ten balon by mu tak často pujcovat nemuseliSushi napsal:Víc štěstí než rozumu, daje
Dneska nám Pau zachránil prdel, a to nejen tou penaltou
Já myslím, že vůbec není fotbalistascr napsal:Sice je hrdinou, ze chytil pencli a měl pěkný zákroky, ale ty nohy má levý, nebo si obouva obracene kopačky. Ten balon by mu tak často pujcovat nemuseliSushi napsal:Víc štěstí než rozumu, daje
Dneska nám Pau zachránil prdel, a to nejen tou penaltou
Sent from my iPhone using Tapatalk