Čtvrtfinále, Fiorentina-Roma

WOW!
Já měl nervy celých 120 minut. Docela by mě zajímala statistika držení míče, řekl bych tak 60:40 pro Violu.
Montella musí být dobře nasranej. Místo toho aby se ti blbci pokusili v posledních 3 minutách vyrovnat ( a že na to měli) tak se radši pobijou a zabijou 2 a půl minuty :skod:
Jinak skvělá obrana, skvělý Dodo dneska, skvělý Daniel.

hráč zápasu podle mně Destro. I když je to vylízanej interáckej impotent, co netrefí ani dvě branky vedle sebe, jedno se mu musí nechat - dneska to odmakal na 100% i ve chvílích, kdy Pjanic s Florenzim už nemohli, pořád napadal soupeřovu rozehru, prostě chtěl hrát. Ale hlavně proto, že má vynikající výběr místa a pohyb k balonu. Věřím že z něj může být dobrý zabiják. Škoda těch šancí, Osvaldo nebo Lamela by dali dneska na jeho místě minimálně 3 góly. Ale srát na to, jde se dál :sala: FORZA ROMA!

Florenzi , Destro , Bradley najlepší , v obrane dnes trochu zaostaval za kolegami Marcos

klida napsal:
Dodo?

muž zápasu je podle mě Florenzi a pak Destro
Mně se Dodo líbil hlavně proto, že jsem od něj nic nečekal. Spíš mě překvapil.
Florenzi to taky dneska slušně oddřel :Ok:

Francesco Totti AS napsal:
klida napsal:
Dodo?

muž zápasu je podle mě Florenzi a pak Destro
Mně se Dodo líbil hlavně proto, že jsem od něj nic nečekal. Spíš mě překvapil.
Florenzi to taky dneska slušně oddřel :Ok:

Dodo me zklamal, cekal jsem mnohem vic, po krajich to vubec nevetral. Ale tim vyprovokovanim Cuadrada to vsechno vyzehlil, pac to uz bylo v kriticky situaci.

Guma dne je Taddei, specialne za ultrastupidni prvni zlutou, ma stesti, ze to dobre dopadlo.

taddei bol hrozný už od začiatku jak tam došiel , vobec nevedel kde má stáť , ako má stáť , čo má hrať , on tieto stupidné karty robí stále a aj tá 2.bola , to isté spravil na Juventuse a padol z toho po štandartke gol , dufam ze ho uz neuvidim hrať .....

Klidis: Destro? Ok, makal, behal, dal gola... Ale zas toho zajebal, az to pekne neni. Fakt mi vadi a dufam, ze bude zbierat co najmenej minut na ukor Osvalda.

Inak co sa zapasu tyka - myslim, ze to bol vrchol Zemanovho teatra na Rimskej lavici. Aj ked to na papieri vyzeralo inak, tak sme aj napriek faktu, ze nam zostal jeden jediny (pseudo)utocnik Tomas Jun, zase hrali 4-3-3. Zdeny je v tomto proste frajer. Trenovanim sa ocividne bavi a nejakym uspechom ukazuje zdvihnuty prostrednik s marsborkou v kutiku. Ale tak life's a game, takze sa rad necham aspon do konca sezony tymto sialenstvom unasat. Ked uz ide o hovno, aspon to ma styl.

(Dufal som, ze Cuadrado dostane par faciek od Castana, alebo niekoho, takto tej strkanici chybalo korenie :mrgreen: )

kurva to bol zapas :lol: :lol: nervy ,sance ,emocie ...dnes sa mi najviac pacil bradley , sice dal destro gol ale mal ho dat uz davno predtim ,gajko si dnes zotravanie v brane zrejem potrvrdil,dnes nas podrzal to sa musi nechat ...ta radost na konci paada ako keby v lige majstrov postupili do stvrtfinale :mrgreen: verim ze inter vyradime ,hra sa na 2 zapasy co je dobre ....postup je tam to je hlavne , snad sa psychicky zdvihneme a zacneme makat v lige , sezona je dlha a pri dobrej snure mozem skoncit na dobrom mieste ...GRAZIE ROMA !!!!!!!! :roma: cuadrado musi mat teraz na sebe kazajku :lol: :lol:

4danko - 4-3-3? A kdo byl ten ctvrtej vzadu? Asi jsem spatne videl. Hrali 3-4-3 (3-4-2-1), ale to je uz jedno, hlavne ze se jde dal a mozna uz je jista te Evropska liga. Minimalne Monty to pred zapasem rikal, ze jde o kvalifikaci o ni a postupujici z dnesniho mace ji ma v podstate jistou.

Destro makal a dal gol a bojoval.... pořád platí, že to je debil

kromě ty čtyrky, co se vytřídala na krajích bych vlastně chválil úplně všechny

90210 napsal:
4danko - 4-3-3? A kdo byl ten ctvrtej vzadu? Asi jsem spatne videl. Hrali 3-4-3 (3-4-2-1), ale to je uz jedno, hlavne ze se jde dal a mozna uz je jista te Evropska liga. Minimalne Monty to pred zapasem rikal, ze jde o kvalifikaci o ni a postupujici z dnesniho mace ji ma v podstate jistou.

Blbo som sa vyjadril. Chcel som poukazat na to, ze sme mali ten ofenzivny trident aj ked neboli utocnici. To je jedno.

klida napsal:
pořád platí, že to je debil

:!:

Ale hralo sa o vela, o tom bez debat, ten truľo to ale podla mna odpiskal dobre, daval zlte karty aj za zakroky kde to len zavanalo akoukolvek zakernostou (s vynimkou Llamy na tadeja), aby ich udrzal na uzde, lebo sa hralo o EL. Koho mame teraz? Inter vsak?

ŽK
37. Alessandro Florenzi
40. Nicolás Burdisso
43. Miralem Pjanić
53. Leandro Castán
55. Michael Bradley
115. Rodrigo Taddei (Čk)

A pak že Zeman neumí zareagovat na potřeby mužstva, včera to byl majstrštych! :daje: :daje: :daje:

Krásný zápas, krásné emoce (nevěřil bych, že be z Frančeho, Erika a Pabla vyhrajem...)

GRANDE ROMA!!! :Flag: :Flag: :Flag:

dvoukolový semi hrajeme s Interem

gol a strkanice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9X7XDm3s6vw[/youtube]