Čtvrtfinále, Fiorentina-Roma

Napriek všetkým tým absenciám mám z toho dobrý pocit , ani neviem prečo , tá zostava ak naozaj bude 3-4-3 je to dobré , stopéri su dobrý , navyše Marcosova rýchlosť tam bude platiť , prehustený stred aby nerobili tie protiutoky , navyše im nehrá Pizarro takže ten prehustený stred na nich bude platiť , Aquilani nevie tvoriť hru a už vobec nie pod tlakom , dnes nám verím , FORZA ROMA

Bude hodně důležitý jak budou ty kraje bránit, protože bránit ve 3 lidech bude o hubu. Na druhou stranu, ty 3 stopeři se asi moc vytahovat nebudou.

Tak na šance vedieme , ani to neni zlé , stoperi sa s tým neseru čo je dobré , a vynikajuci je Bradley , najlepší je zatial , ten post mu sedí , dobre aj DDR , Goiko pri tej štandartke stál tak jebnuto , že keby to trafí o kus nižšie nemal by žiadnu šancu to chytiť , kto ho preboha učí ako má stáť pri štandartke ?

Ze začátku to vypadalo, že se budeme jen bránit, ale zlepšilo se to. Líbí se mi, jak máme skvěle technicky vybavené obránce, nebojí se složitějších přihrávek.
Ze začátku jsem dost nadával na Destra. Nakonec se ale docela rozehrál. Ten jeho průnik měl skončit gólem!!!
Škoda hlaviček Daniho a Marcose, mohl být klid. Líbí se mi Piris při hře dopředu, umí se uvolnit (je tam skoro pořád volný), naopak Florenzimu ta pozice moc nesedla. Zkusil bych ho vyměnit s Balzou.
Jinak ten presink v útočné fázi je skvělý, moc se mi to líbí. Akorát škoda těch žlutých karet.

Teď odpočinout a znovu makat, ono to pude. FORZA ROMA!

Pokud to bude o jednom gole, kterej ma dat Rim, tak at ho da radsi az nekdy na konci, klidne si pockam.

Doufam ze si Zeman nechava Doda jako zolika, neco to tam chce jeste. Misto Pirise nejlip...

Ja som vedel že je zle jak sa postavil na tu štandartku Aquilaniho , tak som to ja volakedy robil vo Fife ked ma to už nebavilo a chcel som dostať gol aby sa to zdramatizovalo

bez tej svatej trojky sme neskutočne impotentný , výborný Florenzi , neskutočne toho vela odmakal aj smerom dozadu , trpnem z Taddeia

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrllllllllllllllllllllllllllllllll

a ten debil si dá sprint 50 metrů místo toho, aby radši pošetřil síly a čas :lol: :lol: :lol: :lol: