Čtvrtfinále, Fiorentina-Roma

Jsem tady asi vyjimka, mam Destra rad uz od prvniho zapasu, IMHO jednou bude ultimatni bomber, ted se bohuzel zastreluje, ale bojuje a dostava se do sanci, byt nas to minule stalo 3 body. Momentalne je v situaci, kdy branku trefi akorat z 1 metru, ale snad se jeste rozjede. I kdyz jsem vcera mlatil hlavou do polstare, jak sel sam na golmana, stoper ho chytl za dres, ustal to a vystrelil na tribunu, tak v prodlouzeni prokazal, ze ma super fyzicku, dokazal si spadnout a usetrit nejakej cas.

90210 napsal:
I kdyz jsem vcera mlatil hlavou do polstare, jak sel sam na golmana, stoper ho chytl za dres, ustal to a vystrelil na tribunu

to jsem myslel, že ho zabiju.... bych si asi rozkousal sádru, kdybych jí měl

90210 napsal:
ma super fyzicku, dokazal si spadnout a usetrit nejakej cas.

:lol: :lol: :lol:

u Zemana by všichni měli mít super fyzičku

ten Destro mi s tym ksichtom nejak do Rima nesedi..no hura dal gol ale to uz snad neslo nedat..co som cital zase toho vela nepremenil..

Chtel jsem si ten slavnej zapas pripomenout a video jsem si pustil, protoze jsem si nevsiml, ze je od Ermes. Kde jsou ty casy, kdy byly videa z fotbalu chronologicky sestrihy nejdulezitejsich udalosti zapasu se sestavami na zacatku a clovek pri nich nemusel vypinat zvuk.