Sushi napsal:tak seď doma no
Ja viem Míšo, že ty si veľký macher, Romaznalí, ale neviem či by si aj ty na mojom mieste len tak nasadol do lietadla, ked si tam ešte nikdy nebol a šiel na derby, ked nemáš ešte nič vybavené, pripomínam, že SáááM
Sushi napsal:tak seď doma no
Sushi napsal:nešel, ale já jsem línej
na druhou stranu jsem pár podobných kokotin v životě udělal a to jestli jsem znalej nehraje roli... každopádně si z tebe dělám srandu, je jasný že sám nepojedeš, i když bys klidně mohl
presne toto som chcel napisat aj jascr napsal:kdyz mi to cvaknes tak jedu
S.P.Q.R napsal:Letel som na dovolenku,v Ríme som mal asi 4 hodiny čas,tak som trochu pobehal po meste(fontána,ktorú práve rekonštruovali,schody,Pantheon atď.),do fan shopu som sa kvôli zeninym otlakom nedostal.Asi aj našťastie,lebo kreditka by dostala zabrať.Prvý šok nastal na stanici Termini,kde na vonkajšej stene visel obrovský bilboard Juventusu.(aj som si to cvakol,ale nie som IT maniak,takže to tu neposlem).Za celý čas som v meste nevidel ani jeden dres zato Tottiho bolo plne mesto.Možno náhoda,ale skôr nie.Na Via Milano sme si dali café americano,po chodníku prechádzali 2 pokerovani fesaci s prackami na opaskoch s logom AS.Manželka sa ich bála osloviť,(musím sa kurva na staré kolená začať učiť italsky),takže sme si nepokecali.Na Kalabrii to zas bolo o ničom,od zmrzlinara po čašníka,všetci fandili tomu hnusu z Turína.V stánkoch so suvenírmi som tam videl Merdu,Neapol,Inter,AC,AS,tak som si kúpil na stenu znak s logom a nápisom QUI VIVE UN ROMANISTA. Zatiaľ všetko.Držte sa a Forza Roma.
csiky napsal:http://www.sportsen.sk/zajazdy-na-futbal/serie-a/as-rim-vs-lazio-rim-1
nechystate sa niekto?
Tony napsal:Nezachytil si nic? Drzia protest, na stadione, resp. Pri nich je kopa polocajtov atd ako pisu. Som zvedavy. Chcu tu nastolit taky ten anglicky image mam pocit.
to si nemyslim, spíš nevim jestli seženete něco levnýho (vlastně jen tevere/distinti sud, protože s laziem se zavírá jejich strana stadionu pro ně, lidi z nord se přesouvaj někam a tak, a monte mario což je hlavní stojí fakt raketu) pár dní před zápasem... asi by bylo třeba koupit si lupeny někde na netu (ale tam nemůžu sloužit, nikdy jsem to nedělal a nemám zkušenost) nebo si prostě přijet a vystát frontu, ale na derby lupeny hořej... na druhou stranu pokud vás nepálí kapsa, do monte mario na hlavní asi něco seženete vždycky, řekl bych. ty omezení mi přijdou jako blbost.Tony napsal:Diki moji chlapci, ste zlati.
Akurat sa bavim so spolubyvajucim novym, ze je tiez riman a ze ide na lazio. Tak sa asi pridam k nemu, hovori mi ale suško, ze je to rizikovy zapas, a ze asi budu listky len pre talianov? Resp. Rimanov? Je to mozne?
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Dear AS Roma fans worldwide, we write you because something terrible is happening to the Curva Sud of AS Roma. Police is destroying Curva Sud: chants, banners, flags are the past by now. We want to let you know that at the moment, if you should come here one day for a derby or some other match, you won't find anything you expect because the Curva Sud has been conducted to silence. If you want to share the protest, please write in english to tifosi@asroma.it writing "We support Curva Sud, stop repression". Thank you".
:?: :?: :?:
sushi? o co jde?