klida napsal:ten na Via del Corso je určitě větší
Aha aha...díky moc..jinak doufám,že karty berou všude
klida napsal:ten na Via del Corso je určitě větší
HugoBoss27 napsal:klida napsal:ten na Via del Corso je určitě větší
klida napsal:HugoBoss27 napsal:klida napsal:ten na Via del Corso je určitě větší
ve fan shopech jo
masterhunter napsal:Nechystáte se někdo v dohledné době do Říma ?
Largo napsal:masterhunter napsal:Nechystáte se někdo v dohledné době do Říma ?
Já jo. 3. 2. na AS-AC.
masterhunter napsal:Largo napsal:masterhunter napsal:Nechystáte se někdo v dohledné době do Říma ?
Já jo. 3. 2. na AS-AC.
Vzal by si mi neco z fan shopu ? :-D jestli to tam je náhodou levnější než z netu
masterhunter napsal:Largo napsal:masterhunter napsal:Nechystáte se někdo v dohledné době do Říma ?
Já jo. 3. 2. na AS-AC.
Vzal by si mi neco z fan shopu ? :-D jestli to tam je náhodou levnější než z netu
HugoBoss27 napsal:masterhunter napsal:Largo napsal:Já jo. 3. 2. na AS-AC.
Ceny úplně stejné
masterhunter napsal:HugoBoss27 napsal:masterhunter napsal:Vzal by si mi neco z fan shopu ? :-D jestli to tam je náhodou levnější než z netu
Ceny úplně stejné
Ok, tak nic Largokdyž objednám dnes, možná do toho února česká pošta doručí :-D
Sushi napsal:tessera del tifoso
myslim, že ne
už nějakou dobu to nesleduju, ale v podstatě tessera byla potřeba (nevim jestli to platí ještě dneska) abys mohl koupit lístek do kotle Říma když hraje venku (a snad i mít bydliště v Římě/regionu lazio?) a aby sis mohl koupit permanentku
pochybuju že to má co dělat s jednorázovým nákupem turisty
chceš to nějak víc zjišťovat?
Largo napsal:Sushi napsal:tessera del tifoso
myslim, že ne
už nějakou dobu to nesleduju, ale v podstatě tessera byla potřeba (nevim jestli to platí ještě dneska) abys mohl koupit lístek do kotle Říma když hraje venku (a snad i mít bydliště v Římě/regionu lazio?) a aby sis mohl koupit permanentku
No, v únoru jedu na AC a nikdy jsem ještě lístky na fotbal nekupoval, takže v podstatě ocením každou radu, třeba i jaký místo vybrat. Prolejzal jsem různý topicy, ale i tak budu rád. Díky
Sushi napsal:Largo napsal:Sushi napsal:tessera del tifoso
myslim, že ne
No, v únoru jedu na AC a nikdy jsem ještě lístky na fotbal nekupoval, takže v podstatě ocením každou radu, třeba i jaký místo vybrat. Prolejzal jsem různý topicy, ale i tak budu rád. Díky
tak mi poši odkaz, kde jsi to o té tesseře viděl
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo, a už se ti ty lupeny přes ofiko web podařilo koupit? Budu něco podobnýho pravděpodobně řešit v létě na jedno z prvních kol ligy v srpnu.