V konečném důsledku mohl Rodrigo dopadnout podobně jako Ronaldinho :lol: :lol:

Ale Rodriga mám rád :oops: :oops:

Sushi napsal:
já jsem neschopnej... Pigi je borec :wink:
Ani ne,ale kdyby chtel Cambi mohl bych nejake hrace udelat a mohl by to hodit na web:) stejne nemam co delat :lol: tak bych se alespon zabavil

Včera jsem udělal |Doniho ale moc si podobnej není:) nedoká?u udělat tlustěj?í obličej ale časem ho sem dám teď jsem v knihovně:)

Před zápasem jsem si vrátil svůj starej avatar.... teď jsem narazil na tenhle, krásnej:

Asi si nechám ten starej.. 8)

kdo si změní avatárek na Baptistu?
není zvlá?tní, ?e tam nikdo nemá nějakýho černocha?

Sushi: nejlep?í avatar byl ten, kterej si tam měl, kdy? jsem tady začínal, jak se tam ten borec (tys to asi nebyl) ládoval těma ?pagetama

já tam mám černocha (myslím, ?e to je Nonda, ale jist si nejsem) :)

jinak ty myslí? grande Alberto Sordi?

Třeba na něj zas někdy přijde, mě tro?ku vadilo, ?e nikdo nebo skoro nikdo (logicky) nevěděl, kdo to je...

Code:
http://www.youtube.com/watch?v=wk5wYQwUZ_U

já taky nemam páru, kdo to je... :D na video kouknu pozdějc

mojí interní soutě? o nejhezčí avatar stejně vede? i teď...

:oops: díky :lol:

Jinak o Albertovi je na anglický wiki pěkný kulový, tak?e ve stručnosti... je to jeden z největ?ích a nejznáměj?ích italských herců v historii, na jeho pohřbu bylo neuvěřitelný hafo lidí, stejně jako podívat se na jeho tělo vystavený v rakvi (podobně jako u Sensiho), tam bylo asi 60 000 lidí...

byl to Říman a ve svých filmech (mimochodem kdo neumí italsky, u? kvůli jeho filmům by se ot měl naučit, fakt supr) často zmiňoval AS Řím, říkal Forza Roma nebo tam měl někde nastrčenou na?í vlaječku aspoň...

na Lyonu s ním byl dnes u? slavnej transparent "Nous ve se magnamo" (francouzsko-římsky "My vás se?erem")