pokec.sk... :wink:
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:pokec.sk... :wink:
tleskam..pez prdelePigi10 napsal:Tohle mě fakt nebaví :? já sem chodim jako mezi kamose i protoze jich zrovna hodne nemam a i kvuli tomu ze bydlim uplne v prdeli sveta.
Nevim co ti vadi,ale jestli mas nejaky problem tak je sem netahej a taky je tady neres protoze me to akorat nasere diky :roll: :!:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Máte kluci ?těstí, ?e nejsem admin já![]()
... a pak se tu bude někdo chlubit mno?stvím svých postů a percentuálního vyjádření na den. "nejironičtěj?í a nejvýsmě?něj?í smajlík, jaký si doká?ete představit"
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Máte kluci ?těstí, ?e nejsem admin já![]()
... a pak se tu bude někdo chlubit mno?stvím svých postů a percentuálního vyjádření na den. "nejironičtěj?í a nejvýsmě?něj?í smajlík, jaký si doká?ete představit"
O kom je rec ???![]()
![]()
![]()
Totti_goal napsal:jeste ze sem tu o vikendu nebyl![]()
![]()
![]()
![]()
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Totti_goal napsal:jeste ze sem tu o vikendu nebyl![]()
![]()
![]()
![]()
Myslim , ze to je hlavny dovod , pac na Nas posobis strasne kladne , a vtedy sme vsetci v mieri . :wink:
Maty napsal:ře?í se pí*oviny, taky tam nemusí být nic, budou tam napsané jen příspěvky a hotovo
Sushi napsal:Maty napsal:ře?í se pí*oviny, taky tam nemusí být nic, budou tam napsané jen příspěvky a hotovo
správně.
(a tím končím, teď jsem si toho příspěvku teprve v?imnul)
SUSIsr napsal:Sushi napsal:Maty napsal:ře?í se pí*oviny, taky tam nemusí být nic, budou tam napsané jen příspěvky a hotovo
správně.
(a tím končím, teď jsem si toho příspěvku teprve v?imnul)
tu sei prete, te bascio la mano ma fatti cazzi tua