asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.

scr

Ahoj, tak web uz jsem mel moznost i ozkouset...do vikendu budete mit tu moznost i vy :) Vypada to moc hezky,tak doufam, ze budete spokojeni a prijemne prekvapeni :) Sush rad bych te poprosit zda s tim budes souhlasit...umistil bych baner s odkazem na web na toto forum..mohl by jsi prosim nejakej pripravit mel by mit rozmer 300x250...dik

scr napsal:
Ahoj, tak web uz jsem mel moznost i ozkouset...do vikendu budete mit tu moznost i vy :) Vypada to moc hezky,tak doufam, ze budete spokojeni a prijemne prekvapeni :) Sush rad bych te poprosit zda s tim budes souhlasit...umistil bych baner s odkazem na web na toto forum..mohl by jsi prosim nejakej pripravit mel by mit rozmer 300x250...dik

čau, nemám teď čas, ale časem klidně něco uděláme.
dal bych to nahoru místo giallorossy, ale neumim dát aktivní proklik.

scr

Sushi napsal:
scr napsal:

čau, nemám teď čas, ale časem klidně něco uděláme.
dal bych to nahoru místo giallorossy, ale neumim dát aktivní proklik.

ehm spatne jsem tu vetu poskladal pici...chtel jsem aby jsi udelal baner na tohle forum a ja ho pipnu na web asroma.cz ne opacne :)

:lol: :lol: :lol:

jasně, díky za nabídku. platí furt to samý, nemám teď moc čas, ale jakmile to půjde, tak něco udělám... velikost teda 300x250?

scr

Sushi napsal:
:lol: :lol: :lol:

jasně, díky za nabídku. platí furt to samý, nemám teď moc čas, ale jakmile to půjde, tak něco udělám... velikost teda 300x250?

ano prosim

scr napsal:
Giovanni napsal:
Code:
http://forzaroma.ic.cz/web/
konecne je to nahozeny :wink:

dobry, jen ten hosting je nejakej vymrdanej
tim mas na mysli co? me to totiz nahazoval kamos a jeste to neni hotovy...podle jeho slov udelal teprve zaklad + par uprav nebo co...

scr

Giovanni napsal:
scr napsal:
Giovanni napsal:
Code:
http://forzaroma.ic.cz/web/
konecne je to nahozeny :wink:

dobry, jen ten hosting je nejakej vymrdanej
tim mas na mysli co? me to totiz nahazoval kamos a jeste to neni hotovy...podle jeho slov udelal teprve zaklad + par uprav nebo co...

myslim tim, ze to bezi na free serverech a ty jsou dost pomaly

scr

Giovanni napsal:
jj je to pomalejsi...ale jinak se to celkem da...

jj ja uz mam web temer hotovy...nechces preci jen zvazit spolupraci?
web bude vypadat takhle i kdyz obrazek je z faze kdy to jeste moc nevypadalo :)

scr napsal:
Giovanni napsal:
jj je to pomalejsi...ale jinak se to celkem da...

jj ja uz mam web temer hotovy...nechces preci jen zvazit spolupraci?
web bude vypadat takhle i kdyz obrazek je z faze kdy to jeste moc nevypadalo :)
teka sem musel stopnout ten muj pac ted vubec nestiham...ale kdyztak sep ak domluvime :wink:

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.