Fuck Alberto :wink:klida napsal:sketchy si udělal taky forum na asroma.webpark.cz
a všichni víme, kdo je nová posila reakčního týmu Alberto
sketchy napsal:Já jsem nikomu konkurenci dělat nechtěl. Prostě jsem nenašel na netu žádný český web a teď, než sem si přečetl tohle vlákno, jsem se chtěl zeptat komu patří doména asroma.cz, že bych jí odkoupil a najednou se dozvim, že se tam bude zrovna teď spouštět nový web xD tak to je potom těžký. Většinou se toho vždycky ujme nějaký týpek školou poviný a časem na to nebude mít ani čas. Jelikož mam v práci net, tak ho mam pořád. Proto sem se nejen rozhodl, že udělám web, ale myslim na to co bude třebas za půl roku a ne co bude zejtra nebo pozejtří. Teď akorát budu muset zbytečně parkovat novou doménu a tý práce co sem si s tím dal, tu jen tak nezahodím. Je mi jedno jakej tu máte názor na Alberta. Jsem rád, že mi aspoň někdo pomáhá xD
sketchy napsal:Sushi, nevim co nechápeš na mým pohledu. Prostě jsem chtěl udělat web a odkoupit doménu asroma.cz, protože já tam na web ještě nenarazil. Tak sem myslel, že se toho zas ujal nějakej šikula, kterej si řekne já to dám do kupy, a ono nic. Taky bych radši jeden web. Konkurovat fóru nehodlám, protože mě samotný PHPBB fórum bez redakčního systému přijde strašně suchý a srovnávat to taky nemá smysl. To že ten předchozí web dělal nějakej klučina a došly mu prachy tak to je to o čem sem psal v předchozím příspěvku, myslim do budoucna a né co bude zejtra nebo pozejtří. Ikdyž mi teda přijde divný, jak by pracující člověk měl problém dát cca 700,-/rok, ale ohledně finanční možností je možný všechno, navíc když máme tu krizi xD A co bylo za web asroma.wz.cz? Není to náhodou ten "váš" předchozí web? Mám takovej dojem, že odtamtud mě to právě přesměrovávalo na asroma.cz.
domenu neprodam a web bude a chci ho delat. Minuly webvyhorel na tom, ze sem se neshodl s tvurcem webu na tom, ze on chtel prachy a pak ze to dodela a doladi...ale jak uz vim z drivejska..chtel 3000 za neco co nebylo hotove a to se mi nelibylo...chtel jsem nejdriv dodelat a pak mu dat prachy a na tom to skoncilo poslal sem ho do prdele a pak se rozjeli prace na novem webu no...vim trv to, ale doufam, ze tenhle bude dostatecne kvalitni a bude se libyt.Jinak co se me situace tyka...ehm no kupval jsem byt, do toho nejaky dluhy a tak..neco proteklo hrdlem vo neco me vobraly defky...a korunky sou kulaty a rychle se rozkutalej no...kazdopadne par lidi prispelo na novy web a tak se vse v dobre obratilo![]()
ať jde do prdelesketchy napsal:No jo, ale co Alberto?![]()
sketchy napsal:To scr: Tys kupoval byt? Jestli to má bejt ironie, tak hodně blbá...Jo, čeština nebyla na škole taky mojí silnou stránkou, ale dělat chyby jako děcko z 4.třídy 1.stupně základní školy, od toho už fakt bolí oči. No nic nevadí, zkusil sem to, tak teda zaparkuju novou doménu, protože mít něco jako xxx.webpark.cz, to mi přijde jak když dělám AS tady u nás ostudu xD Nebo když už jsme u toho, náhodou as-roma.cz nevíte komu patří? Není tu majitel také reglý?
klida: Díky, opravím....