Vzhladom k rastúcemu počtu kritických názorov na stránku , som dnes vyprodukoval pár nápadov na budúcu sezónu . Vlastne sú to všetko prebraté , ako Tipočka , ktorá tu bola , mal ju tuším cambi ,alebo rozy acs , ae potom ju prestali robiť , tak by som sa toho ujal .
Teda, chcel by som vedieť Váš názor ešte pred tým , ako to pošlem scr , či sa to vôbec oplatí :
Tipovačka
Pred každý súťažným zápasom (Seria A , Coppa Italia , Chamipons Legue) budú môcť užívatelia asroma.cz tipovať výsledok zápasu . Tipovačka začína od 1.súťažného zápasu AS Roma v sezóne 2009/2010 .
Postup :
Napr. 1.kolo AS Roma vs SS Lazio Merda 2:0(Totti , Baptista) , 50 000 divákov .
Udeľovanie bodov :
Udeľovanie bodov je nasledovné :
Za správny typ výsledku je 10bodov .
Za uhádnutie strelca zápasu 10 bodov . *Ak sú strelci zápasu 2 , a vy uhádnete obidvoch , pripíše sa Vám 20 bodov . Ak sú 3 , a vy uhádnete 3 , tak 30 , ale 2z3 tak 20 .
*Tipujú sa len strelci AS .
Za uhádnutie počtu divákov sú body nasledovne rozdelené :
Odchýlka :
0-2000 – 20bodov
2001-5000-10bodov
5001-10 000-5bodov
Dopis mesiaca
V dopise mesiaca Nám posielate svoje články o situácii v klubu , postrehy , a pod . Každý článok uverejníme na stránke .
Postup :
Dostaneme napr. 3články za mesiac september/září , tie uverejníme na stránke . V nasledovnom mesiaci , teda október/říjen budú môcť návštevníci stránok hlasovať , ktorý článok sa im najviac páčil .
Víťaz získava dobrý pocit . )))))) .
*Bol by som za pravidelné súťaže o najlepšieho hráča mesiaca , rovnako , ako zaviesť najkrajší gól mesiaca . Pokračovať v Roma TV a pravidelne dávať zostrihy zápasov .