asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.

scr

klida napsal:
cambulak napsal:
klida napsal:
tam budete mít vlastní forum?
Ne forum tho webu bude tohle ForuM
jasně, ta otázka je stupidní, reagoval jsem takle, proto?e jsem kliknul na forum a zůstal na těch stránkách, my mistake

behem chvile by mel fungovat i odkaz
Code:
www.asroma.cz
jinak forum bude toto ale mozna bynebylo od veci presoupnout ho na ten nas server..preci jen to tu dost blbne obcas
Co se tyka webu prodela jeste spoustu zmen zatim jede jen na jakysi nouzovy rezim ale budeme se snazit ho dat do kupy co nejdrive

scr napsal:
mozna bynebylo od veci presoupnout ho na ten nas server..preci jen to tu dost blbne obcas

Proberem to, a? budete mít v?echno hotový :wink:

Já teda nevím jak se to dělá - fórum mi zalo?il kamarád, a? bude mít čas a já taky, budu se ho muset tro?ku proptat.

scr

Sushi napsal:
scr napsal:
mozna bynebylo od veci presoupnout ho na ten nas server..preci jen to tu dost blbne obcas

Proberem to, a? budete mít v?echno hotový :wink:

Já teda nevím jak se to dělá - fórum mi zalo?il kamarád, a? bude mít čas a já taky, budu se ho muset tro?ku proptat.

to je jasny ztim prosim premyslejte zda by jste nemeli zajem delat redaktora noveho webu
diky

Stránka vypadá graficky velice pěkně, moc vám fandím, doufám, ?e to bude místo, kde se budeme rádi setkávat, s výborným informačním servisem a slu?nou stylistikou... Vzhledem k tomu, ?e vůbec neumím italsky se tě?ko mů?u nabídnout s nějakými pravidelnými redaktorskými ambicemi, ale rozhodně, a to velmi rád, mů?u psát - pokud bude zájem - občasné reportá?e ze zápasů, které ať u? na Sport1 nebo na internetu skouknu... Snad se to na?e společné přání vyplní a budeme mít skvělý stránky! Moc vám fandím!

scr

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Stránka vypadá graficky velice pěkně, moc vám fandím, doufám, ?e to bude místo, kde se budeme rádi setkávat, s výborným informačním servisem a slu?nou stylistikou... Vzhledem k tomu, ?e vůbec neumím italsky se tě?ko mů?u nabídnout s nějakými pravidelnými redaktorskými ambicemi, ale rozhodně, a to velmi rád, mů?u psát - pokud bude zájem - občasné reportá?e ze zápasů, které ať u? na Sport1 nebo na internetu skouknu... Snad se to na?e společné přání vyplní a budeme mít skvělý stránky! Moc vám fandím!

tak pomalu ale jiste se delaji zaverecne zmeny na vizazi webu uz fungoujou i registrace....

scr napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

tak pomalu ale jiste se delaji zaverecne zmeny na vizazi webu uz fungoujou i registrace....

přesně tak, u? se tě?ím a? to spustíme, doufám, ?e nás nezradíte :)

čau kluci, mám dotaz:

K čemu přesně jsou ty registrace? Samozřejmě se rád zaregistruju, jen by mě zajímalo k čemu to je, chápete. Bude tam třeba pro registrované mo?nost něco stahovat, nebo co já vím, co by se za tím mohlo skrývat? :)

scr

90210 napsal:
natvrdo - registrace je blbost.

registrace je tam proto aby se mohli udelit prava a hlavne proto aby k novinkam prizpivali pouze registrovani uzivatele a byla nad tim celkove lepsi kontrola

scr napsal:
Ahoj dnesnim dnem je spusten web AS ROMA.Mrknete tedy na
Code:
www.asroma.cz
,budeme radi za jakykoli impulz ci kritiku..dik
:wink:

Kritika z mé strany: če?tina! Kdy? budete psát příspěvky nejprve ve wordu a a? pak je hodíte na net, word vám chyby opraví :wink:

Graficky je to fakt pěkný.

scr

Sushi napsal:
scr napsal:
Ahoj dnesnim dnem je spusten web AS ROMA.Mrknete tedy na
Code:
www.asroma.cz
,budeme radi za jakykoli impulz ci kritiku..dik
:wink:

Kritika z mé strany: če?tina! Kdy? budete psát příspěvky nejprve ve wordu a a? pak je hodíte na net, word vám chyby opraví :wink:

Graficky je to fakt pěkný.

opraveno no :)

Kluci admini:

je?tě to sice oficiálně nevy?lo, ale u? to funguje - FP udělal novou slu?bu, člověk si mů?e udělat tabulku jakékoli ligy a rozpis zápasů a hodit si to na svůj web ve velikosti, jaká se mu nejlépe hodí. Mo?ná by vám to při?lo vhod, mělo by se to samo aktualizovat a tak :)

Code:
http://www.fotbalportal.cz/iframe

Tady je odkaz, máte-li zájem. Na fórum to bohu?el hodit nejde.

Je?tě ke stránkám, nejde mi se tam zalogovat, i kdy? zaregistrovaný bych u? měl být (i mi při?lo tamto na mejl). Zas tak mi to neva, ale jen abyste to věděli :wink:

Jinak na asroma.cz se začínají objevovat články, good job :)

Sushi nejsi sám komu to nejde při?el mi mail,ale po aktivaci mi to napí?e ?e mám neplatný aktivační kód a lognout se teda nemohu :roll:

Pigi10 napsal:
Sushi nejsi sám komu to nejde při?el mi mail,ale po aktivaci mi to napí?e ?e mám neplatný aktivační kód a lognout se teda nemohu :roll:

Klikni na ten kód jednou a pak se přihla?. Jestli ses regnul pod nickem Pigi, tak napi? pigi - první písmeno malé, pak by to mělo jít. Stejnej problém byl i u mě a Sushiho, který se tímhle vyře?il.. :wink:

Díky Maty ?lo jen o to první písmeno :lol: aktivované jsem to měl ačkoliv mi to házelo to warování :lol:

Pigi10 napsal:
Díky Maty ?lo jen o to první písmeno :lol: aktivované jsem to měl ačkoliv mi to házelo to warování :lol:

Myslel jsem si, ?e to bude tím. :D

Pro v?echny nově se registrující: kdy? se budete přihla?ovat, dávejte první písmeno va?eho nicku malé

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.