asroma.cz

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
Maty napsal:
Pigi10 napsal:
Díky Maty ?lo jen o to první písmeno :lol: aktivované jsem to měl ačkoliv mi to házelo to warování :lol:

Myslel jsem si, ?e to bude tím. :D

Pro v?echny nově se registrující: kdy? se budete přihla?ovat, dávejte první písmeno va?eho nicku malé

Aj dal?ie , ked máte takí blbý nick ?e TottiAs22 :lol: :lol:

Na asroma.cz je anketa o najlep?í článok , a ten kto ho napí?e vyhrá tričko !!! Ide to niekto robiť ?

Pac ani mne , asi zas neyaplatena domena .

Najprv som myslel , ze mi ju zablokoval ucitel , pac som v skole , ale najpravdepodobnejsie to bde s tou domenou .

taky mi to nefachá, ale domenu mame specialni od scr, ne pres zadny server takze nehrozi zaplaceni, rekl bych ze jen docasny vypadek

Tak?e u? jsem zjistil jak to je, ten borec co nám dělal stránky vypl jeho hosting, proto?e jsme mu jeste nedodali penize za stranky, az dodame hodi to vse na ná? hosting :( , tak nevim jak dlouho to potrva

Strasne to upada , nechystaju sa niake zmeny ?

Mam par napadov , ako to vylepsit trebars od buducej sezony . Uz to pisu aj Rimania , treba s tym nieco robit .

no já už se o něco pokoušel,dělal jsem životopisy hráčů AS...už jsem měl Frančeho,ale když jsem to tam dal,tak se to nevešlo,bylo to dlouhý a tak to na web dát nešlo..to mě hodně odradilo...i jedno preview jsem dělal,taky bylo dlouhý a nešlo to na web dát...jak říkám,chtělo by to nový web...tenhle sice fajn,ale...

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
no já už se o něco pokoušel,dělal jsem životopisy hráčů AS...už jsem měl Frančeho,ale když jsem to tam dal,tak se to nevešlo,bylo to dlouhý a tak to na web dát nešlo..to mě hodně odradilo...i jedno preview jsem dělal,taky bylo dlouhý a nešlo to na web dát...jak říkám,chtělo by to nový web...tenhle sice fajn,ale...

Coze ? O tom som ani nevdel , ze ked je moc dlhy clanok , ze to nezobere !

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:

BLBOST nezalezi na velikosti, jde dat cokoli.......

cambulak napsal:
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:

BLBOST nezalezi na velikosti, jde dat cokoli.......
jo,takže si vymejšlim ne???já to zkoušel asi 5x,a pokaždý to nešlo..klidně ti pošlu screen co to píše

nerikam ze si vymyšlíš, ale jen rikam ze me to nikdy nedelalo a ani nikdo jiny si nestezoval

ps. jo jiny web by byl pekny ale, stoji to tezky prachy takze nic

taky se mi libi...chtelo by to kazdej den novej clanek...kdybych umel vic jazyku tak na netu neco najdu ale s myma znalostma :(

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.