6. zápas skupiny ROMA x bate borisov

no tak to vyzreboval ten Javier Zanetti, len co je pravda...

Arsenal - Barcelona
Juventus - Bayern
PSG - Chelsea

Gent - Wolfsburg
Benfica - Zenit

my sme si nic ine nezasluzili...
Benitez si postup urcite vychutna...

Asi není lepší soupeř na zlepšení reputace, teoreticky bysme mohli mít trochu loňskýho Juveštěstí a projít dál

scr

Real je pro me dobrej souper...verim ze postoupime a myslim ze i juve pujde dal

nasa sanca je, ze Benzema bude na jar zavrety vo vazeni, zrani sa Ronaldo a Benitez sa podobnymi srandami ako vikendova prehra s Villarrealom dostane pod masivny tlak, kde pripadne zavahanie bude znamenat jeho koniec a ich vlastny fanusikovia si budu priat (pre 'buduce dobro' Realu) nasu vyhru...

taky nejaky stav, v akom sme boli my proti BATE.

zazracny postup a potom dostat Wolfsburg alebo Gent...

:mrgreen:

A já jsem nakonec rád. Brácha je madridista, takže asi pojedem aspoň na jeden zápas (asi do Říma). Momentálně bychom neporazili ani Žilinu, takže je uplně jedno, koho máme.
A jsem strašně rád že mrdky chytly Bayern :skod:

Za tu dobu sa moze cokolvek zmenit, tak si pockam. Real, ty vole. To bude, uz vidim jak nas unaveny Digne brani Ronalda.

Zalezat este bude, ci hrame prvy doma alebo von, jak to je kufi?

I já si myslím, že máme ideální tým na zlepšení reputace. Je to jeden z nej týmů, ale rozdíl mezi ostatníma je ten, že se s nima dá hrat fotbal. :)

Tony napsal:
Zalezat este bude, ci hrame prvy doma alebo von, jak to je kufi?

zaciname doma v stredu, odveta sa bude hrat v utorok, paralelne s nami sa bude hrat Wolfsburg - Gent, takze to budu oba hlavne zapasy za predpokladu, ze uz doma nedostaneme debakel...

Chci mít Váš optimismus... Dva Italské týmy dostali dva nejhorší možné soupeře. Já už nechce další ostudu... *omg*

teď jsem to psal v jiném topicu - poslední šance je překvapit je v nenávratnu (musel by být vylit Rudi a tučňák u nich naopak zůstat)