6. zápas skupiny ROMA x bate borisov

Jinak jsem viděl teď ten Leverkusen a neskutečnšjch pech měli. Za postup jsem rád, ale nezaujatě měli postoupit Němci.

Snad se něco začne dít teď, tohle je fakt už neúnosný. Na jaře bude vše jinak a v LM třeba ještě necháme nějakou stopu.

Tady všichni vyhazujou Rudiho, přitom teď sestřelíme Neapol, v LM vyřachnem tragickou Chelsea a Rudi bude opěvovanej....

PsYchr napsal:
Tady všichni vyhazujou Rudiho, přitom teď sestřelíme Neapol, v LM vyřachnem tragickou Chelsea a Rudi bude opěvovanej....

Už jdi spaaat :tlesk: předčasně se ti zdají divný sny :D

Okolo Rudiho ticho, mám pocit, že s námi bude až do konce sezony. Škoda dalšího promarněnýho roku,ve kterým se Řím posunul snad jen v úrovni trapnosti v LM. Musím říct, že ten postup je fajn, ale přál jsem ho z čistě fotbalovýho hlediska Bayeru. :Ok:

Ono, z fotbaloveho hladiska zase sme dvojzapas s Bayerom vyhrali.

Kazdoapdne by sme sa vsetci mali naucit pokore a respektu voci rhacom a vedeniu, ako hovori vedenie. Ciel sme splnili, tak budeme pol roka trpiet.

Chtěl sem se trochu víc rozepsat, ale seru na to
Asi jenom to, že jsem snad jeden z mála fandů, kterej je za postup rád

ja jsem taky rad za postup jen se bojim co bude v osmifinále nasledovat poslouchat kecy jak jsme dostali pres picu to opravdu uz nechci !!!a s tim jak hrajem to opravdu hrozi :roll:

Z těch potenciálních soupeřů bych bral nejvíc Anglii - Chelsea nebo City. Nejhorší samozřejmě Bayern s Realem, to nechce asi nikdo. Ani třeba Wolfsburg se Zenitem, to je přesně ta kategorie soupeřů na které neumíme. Pak je tam myslím ještě Atletico, to spíš taky ne.

Teraz si skutocne nemame z coho vyberat. Ked sme vyhrali s Realom, to bol iny mansaft a hralo sa inak. Teraz tam skutocne nie je nikto, koho by som za supera bral.

Kdyby ve vedení nebyli čůráci a nedali tomu mentálně krpatýmu frantíkovy do smlouvy takový odstupný, tak by v Římě doteď nebyl. Smůla je, že to odsereme zase jenom my :cry: :cry:

Francesco Totti AS napsal:
Z těch potenciálních soupeřů bych bral nejvíc Anglii - Chelsea nebo City. Nejhorší samozřejmě Bayern s Realem, to nechce asi nikdo. Ani třeba Wolfsburg se Zenitem, to je přesně ta kategorie soupeřů na které neumíme. Pak je tam myslím ještě Atletico, to spíš taky ne.

1. kategoria - mozme sa pobit o postup
Wolsfburg - muzstvo podobnej kvality ako Leverkusen
Zenit - momentalne sieste muzstvo v ruskej lige (po polovici sutaze)

2. kategoria - viacmenej nemame sancu, ale nemuselo by to skoncit debaklom
Atletico a Chelsea - Simeone a Mourinho, obaja by hecli nasich fanusikov, takze by to boli podla mna zapasy s prichutou derby, ktore Garcia celkom dava, navyse tie muzstva zvyknu vyhravat tesne na nulu vzadu, takze by sme mohli byt v hre aj pred druhym zapasom

3. kategoria - bez sance a pravdepodobne s vypraskom
Man City a Real - na City by sme si po minulej sezone verili, ale vtedy sme ich trafili v ich krize a mam pocit, ze prave na tu sebadoveru by sme doplatili a u nich schytali minimalne trojku, Real s Benitezom by nam aspon pozical na chvilu loptu

4. kategoria - bez sance, bez lopty a s vypraskom
Bayern - navyse uz po lose by sme na tom boli z hladiska sebadovery asi tak, ze sa to nemusi ani hrat

pan boh nam pomahaj!

Zenit, i když neměl těžkou skupinu, byl suverénní. Wolfsburg mi přijde nevyzpitatelnej, tam mi to smrdí nějakou ostudou alá Shaktar 2011 (nebo kdy to bylo). Naopak bych si věřil docela na City, které ty výkony v Evropě má podobné jak my, nebo Chelsea, která je v hajzlu. Real s Bayernem jsou jasně nejhorší.