6. zápas skupiny ROMA x bate borisov

to je fotbal ??? o postup ??? doma ??? :zed: :zed: :zed: *omg* *omg* *omg* chci at postoupime ale tohle!!! to je sracka a divaci to moc dobre vi :Ok: chci postup ale nevim vzdyt je to ostuda

scr

hrozny ty voe...Bate takovy jebaci a ani si to tam solichaj jak kdyby nikam nespechali...myslim ze na ne piskaj jeste malo...fakt vostuda toto

O postup se hraje jinak, ale porad tam je videt kvalita nekterejch nasich hracu...bohuzel ten zbytek je hrozne stahuje dolu

Co to kurva je? To je totalny nudny beznapadovy nebehavy hnus. Hnus.

Iturbe a Falque maju nieco spolocne, ze su zbytocni.

Rudiger a jeho spatna prihravka na Vojtu je skvela, taka drava, ako avizovali vsetci na tlacovke.

Dzeko robi co moze,vytvara sance, ja osobne by som zapojil do utocneho tandemu k nemu niekoho.

Vzdy ked utocia, mam zly pocit, je vidiet, ze si veria a ze dnes chcu vyhrat.

Budiz Rudi, pozriem si este Neapol, ale viac uz nie, toto je zumpa.

(polcasove hodnotenie)

to je chaos tvl, v obsazování, v přebíhání...hrůza...dneska by nám Barca dala už v poločase 6. Já vůbec nevím jestli chci abychom postoupili. Na tohle se nedá dívat

strašidelný, na náhodu, běháme tam od ničeho k ničemu. typická garciovská (ne)taktika. přesně podle očekávání. Třeba tam nějaká haluz spadne a postoupíme, ale je to příšerný.

no dnes bych jeste Iturbeho pochvalil ten ma aspon snahu ale jinak :aaaa: porad hrajem to same zapas co zapas

myslím, že ste už všetko spomenuli, tak ja sa radšej nevyjdrujem, proste Rím je momentálne v totálnom kokote...

pasta napsal:
no dnes bych jeste Iturbeho pochvalil ten ma aspon snahu ale jinak :aaaa: porad hrajem to same zapas co zapas
Iturbe právěže dojebal úplně všechno, k čwmu se dostal

toto je je pokracovanie toho hovna co sledujeme posledny mesiac,uplne bez napadu a obycajne BATE nas cita,a tie nahravky vzadu,krasa :tlesk: piskot na konci polcasu hovoril za vsetko

PsYchr napsal:
pasta napsal:
Iturbe právěže dojebal úplně všechno, k čwmu se dostal

já v tomhle souhlasím spíš s pastou, jo, je doplašenej jako antilopa zdrhajíc před levhartem, ale dře, maká, snaží se. je často faulovanej. vybojuje rohy. fotbalově to tam nejde skoro nikomu, bodejť by šlo, když jim to, co mají dělat, říká Garcia. Takže to musíme urvat přístupem á la Iturbe.

Ono to je všechno pravda, ale kdyby dvě ty situace vyřešil dobře, vedem dva nula a nemuseli bychom se nervovat a nadávat

Az ted jsem došel. Může mi někdo vysvětlit, proč hraje zase ta sama sestava??? Proč ta guma neudělal nějakou změnu??