6. zápas skupiny LM: ROMA- Manchester City

PsYchr napsal:
Jejich gol měl platit
Měli sme kopat penaltu
Pjanič zabrzdil strašně moc akcí
Super ninja
Maicona to snad nebaví (bránit ho nebaví vůbec)
Strašně moc chci, abysme vyhráli

podle mě to byl faul u toho gólu, ale myslim že kdyby to nechal, tak se asi nic nestane.
Penalta podle mě ne, ale moc jsem to neviděl, tak nechci kecat

klasika... klasika

už od prvního zápasu

bůra moskvě, olééééééé
posraný do anglie... hrdinský v anglii, měli jsme mít i 6 bodů
bum, 7:1 doma
bum, to svoje
bum, 93. minuta kolaps
bum, tragédie doma

nazdar

porco dio, romanistissimo

vaffanculo

já se ani nedivim...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Ljajic nepřihraje a nepřihraje

kurva už do prdele, já se nedivim, že šel

Když už nepřihraje, tak mohl trefi branku. Všechno mu to lítalo hrozně nad dneska. Vůbec neklopil......Každopádně rozdíl po minulém zápase měl být 5 bodů. Místo toho stejně a teť pápálálá. Tak aspoň ta EL
Holebas šel psychicky hrozně dolů v druhé půli.
Radja to sám neuhraje. Neskutečně zahrál. Škoda, že ho nenapodobili výkonem všichni.

Kurva Rudi, to fakt chceš hrať udržiavačku? 90 minut? Fakt? Do marie...

Je mi to veľké ľúto, mali sme dať gól a bol by kľud (aký taký), Nasri tam dal svoju životnú strelu.

Nič to nemení na tom, že toto nebol výkon, ktorým sme si postup zaslúžili.

Nepáčil sa mi Maicon, Yanga, Totti.

Máme ešte EL, ale chuj do toho, chcel som rovnako, ako vy, postup.

Nevim moc co říct. Měli jsme kousek od postupu minule, totál kolaps a teď to byl zápas o prvním gólu, mohli jsme ho dát my a slavili jsme. Pak ještě ta Manolasova tyč, mohlo být jinak. Jasný, není to jen o štěstí, musíš mu jít naproti, bla bla bla... Ale my ho prostě moc neměli a naproti mu nešli.

Nedá se nic dělat, skupina dopadla dle papírových předpokladů.

Dnes se není za co stydět, i když zklamání je obrovské.

Doufám, že EL nevypustíme.

daje

ako som sa na marka tesil po dnesku je vazne kokot aj s merciakom,marko vie o SERIA A picu a s merciakom budu hovorit ze mame priliz stare muzstvo ,nekvalitne :lol: :lol: city dali osraty gol potom si uz len do Rima kopali

Branil dnes Maicon ? Ten prvy gol bola klasicka zbytočnost 4 okolo ale on si kludne vystrely. Striedania nepomohli, Totti podla mna robil co sa dalo navyše pri tom jeho zbiehani vacsinou loptu nedostaval. Naša Megaultra hviezda udajne buducnosti Iturbe dokazuje ze je zatial na kilometre vzdialeny od tej sumy za ktoru prišiel znovu nepriniesol nič a kludne tam mohol pokojne ostat Ljajič. Moj nazor je že netreba teraz uplne odsrať EL navyše ak dostaneme priechodnych superov predsa stale je to aj ked menej prestižna ale Europska trofej ktora chyba. Ostava to stym mužstvom navždy spojene.

Pár cenťáků a na tyči to skončilo Nasrimu. Pár cenťáků a Manolasovi to skončilo v bráně. Ljajicova šance. Střela vykopnutá z prázdné. Cholevasova superšance na začátku... To by mělo stačit a mělo stačit. Ale říct, že City dnes zaslouženě + ty kecy, o kterých píše Romulus, to jako sorry. Ach jo.

je svým způsobem smutný, že postupuje celek, který měl po 4 kolech 2 body a podle mě nepředvedli vůbec nic v těch 6ti zápasech. S velkým štěstím porazili Bayern a ani dneska podle mě nebyli nějak lepší. Po tom prvním gólu se dostali do klidu, protože věděli že hrát musíme my. Jasný, my jsme taky nic nepředvedli, ale oproti tomu, jaké máme narozdíl od City hráče a podmínky celkově, si myslím že se určitě nemáme za co stydět (až na tu sedmičku). Je to škoda.